Norsk
..tatoveringer.. Har du en? Eller flere?

..tatoveringer.. Har du en? Eller flere?

Leste om en "tøffeste tatovering-kåring" i VG idag, og jeg må si at jeg ble ganske så imponert over alle finalistene. Særlig vinneren.
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10026862

Selv har jeg noen langt fra så flotte i en slik sammenheng da I guess...men egentlig spiller det jo ingen rolle om hvor fantastiske de er eller ikke, for de er jo mine, akkurat slik JEG vil ha dem.

Digger tatoveringer og det flotte med dem er jo at det finnes så utrolig mye å velge mellom. Enten man tegner selv, eller finner bildet i en perm hos tatovøren. Det er liksom bare fantasien som setter grenser.

Nå er det jo ikke alle som liker å "tegne på kroppen sin" da, og det er jo helt greit. Folk er forskjellige. Meeeehen, jeg er nå en av disse som utbryter "woooow" når jeg ser en tatovering, og drømmer meg litt bort om hvordan min neste skal bli.

Ja, det er liksom det som er med å tatovere seg. Ofte blir det ikke bare med den ene. Etterhvert finner man ut når man ser et kuult bilde, at -Hey, denne kunne jo bli bra på armen, eller foten, eller skuldra mi. Tenk, hele kroppen som et lerret. Da blir det fort plass til mye.

Her er forresten mine. Syns de er ganske tøffe. Ei heks selvfølgelig, en morsom mumie (like før den muligens blir naken..lol.) Og sist, men ikke minst, min favoritt badguy, som jeg simpelthen MÅTTE forevige.

Og jepp, har planer om flere. En av Link kanskje? :)

Hva med deg? Noen planer om å få ei tatovering? Eller har du kanskje ei eller flere allerede?

HQ