Norsk

ÅRETS?! Observasjoner fra ei heks...

Nå er det jo tid for Årets-kåringer igjen, og i den forbindelse hiver jeg meg rundt, jeg også.
Okei, må innrømme at jeg er for fantasiløs til å lage ei laaaaang liste, men noen tanker har jeg nå gjort meg i løpet av 2010. Om disse observasjonene er så meningsfylte derimot, blir en annen sak. Her er iallfall mine synspunkt om ting som har utartet seg her på GR i år. (Pust først dypt inn, jeg skriver lange setninger).

Årets konspirasjon???
Dette startet helt uskyldig, med ei jente som bestemte seg for å skaffe seg ett nick hun kunne leve med...men lite visste vel Gamer123, eller Ine, som hun nå heter, hvilket sjebnesvangert valg hun tok. Nja, vi kan vel ikke skylde på Ine for at flere plutselig bestemte seg for å hoppe på bølgen..

Og resultatet: Nye navn på flere brukere, som i tillegg skifter avtarer fra tid til annen, slik at fjerne folk som meg kan holdes i sin forvirrede boble. Ett spørsmål popper da opp i hodet mitt. Var alle disse nick-endringene tilfeldig? Eller var det en planlagt operasjon for å snu hele forumet på hodet? Venter spent på rapporten fra CIA.

Årets pirke-pirk.
Veehel, denne går til alle disse kritikerne som lever i beste velgående i sine huler helt til en stakkars uviten blogger skrivvveerr noe ikke fullllt så pent og pryntelig. Da hopper disse fremmm og skriker høylydt om hvor punktumet skal stå. Jovisst, ser det ryddigere ut, meeen det er jo desverrrre ikke alltid det faller i godt jord. For å plage...eh, jeg mener hjelpe disse, velger jeg å skrrrrive om detttte med mmmmmmmmmmmange fel..jupp..en liten..litt sånn juleoppgave for noen.. Jeg forventer mange rettskrivnigslærere i fremtiden av dennnnnne bunten..(thihi).

Årets mest irriterende uttale går til Lykkedragen
Jeg, som mange andre skaffet meg Super Mario Galaxy 2, og det tok ikke lang tid før jeg peiva og veiva og forbannet Mario til steder der ikke en gang pepper vil gro. Så da LYKKEDRAGEN i sin anmeldelse turde å skrive: "kontroller'ne sitter som støpt", skal jeg ikke si høyt hvor jeg hadde lyst å sette den svartens remoten "som støpt".

Godt mulig det bare er jeg som ikke kommer overens med min "Willdo", men når kokepunktet er nådd og jeg snurrer med Mario i feil retning for ørtende gang, er det ikke fritt for at skjelsordene hagler. Jeg tipper Dragen sitter godt i sofaen og ler over min korte lunte, mens jeg blir grønn av misunnelse over at jenta er myyyyyyyye flinkere enn meg.

Årets grillribbe
Faunvik
Hvorfor? Helt klart at det må gå slik når Faunviker bestemmer seg for å blande seg inn i uskyldige..(kremt)grillparty som arrangeres hos en viss drage med en viss heks på slep. Tanken var jo god da, men at hele greia endte med trusler om søksmål og masete advokater, pluss at grillribbe ikke er sååååååå godt med ketsjup, tjo, det var jo en nedtur.

Årets spammedillegutter
peterernoob og sithlord
I kjølevannet av deres sussebass titler på fjorårets liste, bestemte de to seg for å si sin mening om hvem av dem som var..eh..mest sussebassete.. Nå var det jo meningen at de skulle dele på tittelen, men nå har jeg forstått det slik at sussebasser er visst ikke bare sussebassete. De er utrolig egoistiske også. Neimen, om de ville dele noen ting som helst. Enden på den sussebassete visa? En laaaaaaaaaaang..og..kremt..meningsfylt diskusjon (spam..lol..) i min gjestebok (side 26/27). Selv om dette skjedde på slutten av forrige år, syns jeg skriveriene fortjener å bli nevnt.

Har forresten en mistanke om at skiskytter Emil også er en sussebass, med tanke på hvor sur han ble over at Ole Einar vant et løp nå i helga. Hei, Emil, DU hadde allerede to seire i lomma, og fyr'n datt i løpet dagen før. Unner du han ikke å vinne? Vil du ikke dele? SUSSEBASS!! Garantert.

Vel, dette var ting jeg bare måtte si noe om for denne gangen. Mitt nyttårsforsett blir som vanlig å ikke ha forsetter.

Så god jul, folkens, og husk: Overdrevent inntak av spill, godteri, vold, brus, monsterrotter, ribbe, kalkun, klinakvoter, øl, strøm, egg, røyk, sykemeldinger, Chilenske gruver, melk, snus, nattevandring, trening, sussebasser, hijab, stress, penger, snømåking, dårligpåkledningikulda, skriveleifer, høye avgifter, Rune Rudberg, facebook, snøballer, julekalendre, pensjonspoeng, dødshaier og andre ting jeg ikke kommer på i farta, kan være skadelig.
Meehen hey, tar ikke denne jula livet av deg, kan du jo trøste deg med at det kommer alltids ei ny.

HQ