Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

Youtube-kanal...

Håper noen av dere her inne på GR vil ta en titt på min Youtube-kanal NuzzTuzzGaming :)

https://youtu.be/FJh9cjCg4Rw

Her finner dere bla. gameplay fra spill som...

- Conker's Bad Fur Day
- Halo 3
- Little Nightmares
- Blast Corps
- Slender The Arrival
- GTA V
- Crossy Road
- Astroneer
- Terraria
- Minecraft
- Emily Wants To Play
.....samt mye mer....og flere titler kommer etter hvert som kanalen vokser.

Nye videoer hver dag!

Håper på følgere og visninger slik at det føles litt mer verdt å lage videoer, hvilket tar litt tid etc. Så det føles selvsagt litt bedre om man får noen til å se dem, for jeg koser meg med å lage dem.

Håper også på tilbakemeldinger, både på godt og vondt he, he ;)

Litt reklamerende dette, men det får så være.

Uansett; takk!

Ha en flott dag, gamers!

Jeg bløffa...

Greit. Jeg bløffa. I forrige uke blogget jeg om at en kompis hadde stiftet en gamingrelatert youtube-kanal. Sannheten var at det var jeg som sto bak kanalen. Jeg var bare ikke tøff nok til å si det som det var, og ville vel bare skjule identiteten min. Mulig jeg vil angre på dette blogginnlegget, men det får så være :)

Kanalen jeg laget het Levithunder. Den er ikke oppe og går lengre. Jeg kom frem til at jeg ville prøve å gjøre dette skikkelig. Derfor satser jeg nå på min nye kanal som jeg håper vil kunne spre litt spillerglede. Jeg laster opp nye videoer daglig, men enda så er det ikke så mye innhold der da jeg nettopp har startet. Jeg sier ikke at videoene er supre eller noe slikt, for jeg gjør det av interesse og har det som en hobby. Likevel prøver jeg å gjøre det så godt jeg kan, så om det er godt nok eller ikke vil vel vise seg he, he.

Noen videoer har i tillegg kommentarer i bakgrunnen. En gebråken engelsk. Dere får gi broderen skylden eller æren for det for det var han som mente jeg burde ha det på videoene. Uansett; jeg legger alltid ut en versjon av kommentarvideoene uten kommentar også for de som foretrekker det. For å si det slik; det er jææææææææ***g flaut å høre seg selv på Youtube.

Kanalen min heter Nuzztuzzgaming

Jeg legger ved en link til en video så får dere som vil utforske kanalen nå som den er i begynnerfasen. Setter stor pris på om noen av dere som leser dette vil gjøre det, og gjerne gi meg ris og ros. Alle tilbakemeldinger er positive å få.

https://youtu.be/PcTHuw4in7Y


Ønsker dere alle en fin himmelsprett ;)

Gooooood helg!

Jupp. Snart er det helg og jeg har friiiiii jippiiii! Blir nok et glass vodka eller to (eller fem) i kveld. På tide å kunne skjeie ut litt.

Gjerne se noen videoer fra min kompis Levi's Youtube kanal om dere har tid. Kanalen hans vokser stadig med nye videoer. Må vel få overtalt han til å lage seg egen GR profil snart hehe. Klikk linken.


https://www.youtube.com/channel/UCdXUO90ZSjuHYTH8XUojmUw


Selv skal jeg nok game med dama. Holder på å runde Life is strange. Et innholdsrikt spill som vi må vite hvordan ender.

Ellers....alt godt og ha en strålende helg!

Kompis har stiftet Youtube-kanal!

Hei.

Lenge siden sist. Mye har skjedd. Jeg har kjøpt Outlast som jeg både har rundet og anmeldt. Beklageligvis ble jeg ikke så begeistret som jeg hadde trodd.
I helgen skal jeg jobbe, så det er vel bare å sette på kaffekokeren.

En kompis av meg har nettopp startet en Youtube-kanal hvor han legger ut gameplay og annet spillrelatert innhold. Fikk spørsmål om å tipse gamere om kanalen hans slik at han kan få litt flere visninger, og da tenkte jeg at dette var et ypperlig sted å shoute ut til.

Kanalen hans heter Levi Thunder og har enda ikke så mange videoer, men han har planer om å hyppig legge ut samt skaffe seg bedre kamerautstyr og slikt etter hvert. Obs. Det er på engelsk, og ikke norsk for de av dere som måtte lete etter en norsktalende kommentator.
Du finner kanalen hans lettets ved å skrive levithunder i ett ord eller klikke linken under.

https://www.youtube.com/channel/UCdXUO90ZSjuHYTH8XUojmUw

Selv lurer jeg på om jeg skal kjøpe noe nytt spill til Xbox One. Noen forslag?

Ellers vil jeg bare si goooood heeeelg !

God påske!!!

God morgen. Ville bare ønske dere alle en riktig god påske. Om jeg kommer til å blogge i påska, vet jeg ikke. Derfor må jeg nå benytte sjansen. Vi går inne i den stille uke, og selv om jeg har jobb så har jeg ikke noe å gjøre. Hvorfor? Jo, jeg må jo ha kunder/passasjerer i drosjen for å få penger i kassa, men her er det uvanlig stille, og vet dere hva? Det er faktisk godt. Godt å få hvile ut litt selv om det ryner på lønna.

Jeg spanderte en Xbox One-spake på dama i går slik at vi kan spille på delt skjerm. Vi spilte i timesvis på Minecraft. Hverken hun eller jeg kunne stoppe. Aller minst henne he, he. Vi bygde oss hvert vår hus, og jeg hjalp henne fordi hun ikke er like erfaren med spillet som meg. Deretter dro vi ned i en hule og fant jern mens vi døde utallige ganger. Så bygde vi en hytte langt oppe i fjellene. Hun kom opp med å bygge et utvendig glasshus. Det ble tøft. Deretter dro vi til våre hus hvor hun bygde seg en toppetasje. Mitt hus gikk i lufta av en Creeper, men dama hjalp meg å bygge opp. Vi bygde også en liten farm for dyr like ved. Dama mi koste seg virkelig. Vi spilte til vi begge holdt på å sovne. Ved midnatt måtte vi gi oss.

Jeg venter på Halo Master Chief edition som kommer snart i posten. Noen Halo-gamere der ute? Jeg savner fortsatt norske å game med. Spiller for tiden Halo Reach. I kveld blir det vel Halo-gaming da dama er på senvakt. Tiden flyr fortere med en hobby, og gaming er en fin hobby. Så gjerne add meg. Jeg spiller også Gears Of War 3 da jeg kjøpte det i helga.
Helga ble forresten kjempefin da jeg og dama dro til et hotell som minnet om The Shining. Vi våknet opp til å spise frokost helt alene i en stor spisesal. Litt creepy he, he. Alt i alt gjorde turen godt på oss begge.

Ha en fin dag ;)