Norsk
Blog
Tusen(fryd?)

Tusen(fryd?)

Skrevet av Soraki den 12 juli 2008 klokken 22:39

Dagen er din!

Dette er det som skal lokke det som kan krype og gå til en av Norges største fornøyelsesparker, nemlig Tusenfryd. Parken har flere hundretusen besøkende vært år og i går var det min tur til å legge til en person ekstra til den listen. Hele tre år siden forrige gang.

Tre år er lang tid og en skulle tro at mye hadde skjedd, men nei da...
Det eneste nye var et og annet fartsmonster og et pittelite vikingskip som svinger fram og tilbake. Det jeg husker som ganske gøy før har nå blitt kjedelig. Og barnslig. For det står tydelig fram at Tusenfryd gjør som Jesus og sier "La de små barn komme til meg". Det er ikke så altfor mye som er fartsfylt og spennende. Attraksjoner som "Barneflyene", "Froskehoppet" og "Bestefars bil" er vel bare toppen av bleiebruker-kransekaka.
Tusenfryd er FOR nusselig og koselig og familiete!
I tillegg til dette var det LANG vei å gå fra det ene til det andre. Heldigvis hadde jeg med meg en iPod (selv om høytalerne streika midt under Loopen).og gode reisekamerater.

Poenget mitt med denne "klagingen" er at jeg synes Tusenfryd fokuserer FOR mye på hoppeslott og sandkasser og har dermed lite av fartsfylte dødsmaskiner. Der har andre fornøyelsesparker jeg har vært i stilt opp mye bedre. Liseberg og Disneyland Paris f.eks har et heller blandet sammesurium.

Dog er det jo noen for de litt eldre også: "Thunder Coaster", "SpeedMonster" og "Loopen" er noen av få. Telte i alt kun ni av ganske mange attraksjoner som jeg kunne tenkt meg å kjøre/kjørte. Kjørte nok verken SpeedMonster eller "SpaceShot" pga to allergier jeg er så uheldig å inneha: fart og høyder. Spesielt Loopen og Thunder Coaster fikk kjørt seg i går.
Ingen køer var det heller.

Kanskje det bare er meg som er litt skuffet, men det ble en litt tidligere hjemtur enn ventet i går. Allerede klokken 17.00 tok vi fatt hemmat, dette ville aldri skjedd på tur i Göteborgs park.
Men, men. Pytt, pytt. Det var jo moro for det...

Karakter: 6.5/10 - Jeg er ikke hes...

HQ