Norsk
Blog
Hyttemagasjauen vender tilbake!

Hyttemagasjauen vender tilbake!

Skrevet av Soraki den 18 juli 2008 klokken 15:10

Hyttetur. Et ord sammensatt av to. Vil vel si at det er en del av mineral - og gjesperiket. Bon Voyage!

Vel for dere som kan fransk så skjønner dere jo at Bon = God, men det er ikke alltid det ender godt. Så sent som i fjor endte det med en hel uke med automat-diaré (legg merke til den fine prikken over e'en) uten ende. Jeg leste ferdig Harry Potter and the deathly Hallows i halvveis diaré-koma og bare halvtime etter ferdiglesingen kom det litt opp den andre veien også gitt! Det var tider.. Møkkete tider.. *fjerntmimreblikk*

Nå er det altså pånn igjen. Etter 14 dager hjemme hos min kjære fader som har strøm, vann, internett, TV, og det som ellers trengs for å overleve i hverdagen er jeg redd for at jeg har blitt skjemt bort. Nei, det vil vi vel ikke ha noe av!

Nå skal vi ut på tur (som regel sur). Ut i det fjerne Fredrikstad, til Torsnes bærer vår ferd. Til et sted uten internett, PC, ordentlig strøm.. Vann har vi da, og mat, men det finnes jo viktigere ting for svarte! Tenk på stakkars meg, sitte alene og gudsforlatt på toppen av et lite berg i en liten hytta uten å kunne forholde meg til utenomverdenen. Uten å kunne spille Call of Duty 4 på nett. Óg, skal vi holde tradisjonen tro, med en drabelig magapine som sendt fra Gamle Erik sjøl..

Jeg minnes Smurfene engang sang "Ut på tur aldri sur". Jeg har mine tvil på deres kilder.
Kanskje Bondevik..
Kanskje han karen på bildet nedenfor..
Who knows?

Det eneste jeg vet er at min indre metrolog spår dårlig vær i år.
Jeg hører torden allerede...

HQ