Norsk
Blog
Call of Duty 4 Liga (sesong 2)

Call of Duty 4 Liga (sesong 2)

Skrevet av Soraki den 14 september 2008 klokken 01:51

PS: Dette er den samme bloggen som Jonas A D har skrevet (med en liten update), men for at budskapet skal spre seg enda mer og vi forhåpentligvis skal få med enda et par stykker på laget skriver jeg dette som min blogg også.

|---------------------------------------------------------------------------|

Nå om ikke lenge skal PS3forum.no starte en turnering i Call of Duty 4 på PS3. I morgen (søndag 14. september) er siste frist for å melde oss på. For øyeblikket har vi 8 medlemmer og har plass til 4 til:
Soraki
Jonas A D
Gamedestroyer
Kronoz
Hehemann
Zyrocz
Blackwell
Yoh

Våre ambisjoner for denne turneringen er ikke nødvendigvis bare å vinne, men rett og slett å ha det gøy. Det er derfor ingen store krav når det gjelder ferdigheter, og det er bare å melde seg på om du har lyst til å bli med, men er du god er det jo selvfølgelig et pluss;-). Noe som derimot er enda viktigere er at du har muligheten til å kommunisere med resten av laget. Dette kommer til å skje enten med skype eller via bluetooth headsett på PSN (Det siste er nok det greieste, men vi får se hva laget har av muligheter). Vi har enda ikke bestemt hva vi skal velge.

Turneringen er helnorsk så ikke vær redd for å møte noen *femtenåringsomspilleråttetimerdagligogsomskyterdegiansiktetførd
urekkeråsi"dødinstyggeamrikaner"*

Når det gjelder premiene er potten som følger:
1. plass: Alle på laget vil få en gratis kopi av Call of Duty: World at war
2. plass: Alle på laget vil få en Call of Duty: World at War t-skjorte
Så vidt jeg har forstått er det PS3 forum som står for premiene og Activision står for sponsingen!

Vi er veldig i startfasen og det er ikke mange dager siden vi for alvor startet å samle folk, så vi har derfor ikke funnet på noe smart navn, så har du noe tips er det fint om du kan komme med det:)!

Tidsfristen for å melde seg på er: 14. september, kl. 04.00 (på natta), sånn at vi rekker å melde på laget i løpet av morgendagen. Den samme fristen gjelder om du vil melde deg som leder. Det kreves egentlig ikke så mye skills i CoD4 for å være leder. Det viktigste er at man er seriøs, og har tid til å gjøre det. Vi kommer nok til å velge en leder og en nest-leder.

Så da håper jeg du har lyst til å bli med, og vi oppfordrer alle som har lyst til å bli med til å bli med. Det er først til mølla prinsippet som gjelder:)

Påmelding og mer info skjer i denne tråden: http://www.gamereactor.no/forum/?forum=17&thread=14413&pag
e=1

HQ