Norsk
Blog
Verdens beste grafikk!

Verdens beste grafikk!

Skrevet av Soraki den 26 september 2008 klokken 22:37

Se på bildet. Bare se på det. Ser du noe? Noe i det hele tatt? Ser du verdens beste grafikk? Det gjør nemlig jeg.

Det har seg sånn at jeg er en stor fan av Square Enix, ettersom de har laget mine favorittspill, nemlig Kingdom Hearts. Og nå jobber de med deres neste mesterverk; Final Fantasy XIII noe som (etter det jeg har lest i GameReactor) skal deles inn i hele tre spill.
Snart under årets Tokyo Game Show har det gått rykter om at et nytt kapittel i Kingdom Hearts serien skal avsløres (og DENNE GANGEN er det Kingdom Hearts III). I lykkerus går jeg nå tilbake og spiller gjennom de to første spillene en gang til. Jeg er overrasket over at overgangen ikke er større. At grafisk sett holder Playstation 2-spillet Kingdom Hearts (som kom for seks år siden) vann mot mange av de nye spillene man ser på markedet i dag til f. eks. Playstation 3. Jeg er inget annet enn imponert.

Og her om dagen så jeg i GR's nyeste (nr. 63) dette bildet fra Final Fantasy XIII. Jeg har sett trekkene før, og jeg ser det igjen; dette er grafikken til Square Enix og jeg tenker: "WOW!".

Bare se nøye på bildet. Se på Lightnings ansikt. Se på den gråbrune genseren hun har på seg under jakken. Se på glidelåsen. Se på håret. Se på jakken. Se på pistolen..

Se på bildet. Se på det og si (høyt) at det ikke er verdens beste grafikk. Og gjør du det så sier jeg bare en ting; "Se...".

*PS*: Se større versjon av bildet for å se det bedre:HER

*PS*2: Til dere som ikke skjønte det så tenkte jeg at det cutscenesene som har verdens beste grafikk *oppgitt*

HQ