Norsk
Blog
Resultat: Hvor mye spiller vi egentlig?

Resultat: Hvor mye spiller vi egentlig?

Skrevet av Soraki den 10 januar 2009 klokken 02:23

Lang tid har gått siden min (foreløpig) siste avstemning. Den handlet om det at jeg skulle finne ut hvor mye vi her på GR spiller i gjennomsnitt pr. dag. Jeg fant for lenge siden ut at hele 90 kommentarer som skulle regnes sammen ble litt for mye for mine beskjedne mattekunnskaper. Men i går fikk jeg tilbake mattetentamen (som jeg fikk 4+ på) og det ser ut til at det har gitt meg en ny giv til å ihvertfall prøve å regne ut gjennomsnittet.

Etter litt mobilkalkulatoring og hodekløing fant jeg ut at det alt-i-alt var 85 stemmer. Og at det alt-i-alt var ca. 311 timer vi her i GR (som stemte) spiller hver dag. Det er mer enn jeg har spillt Call of Duty til sammen! :-o
Etter litt mer regning fant jeg altså gjennomsnittet. Det var overraskende lavt iogmed at dette er et spill-community og da hadde jeg regna med at vi hadde en god del hardbarka gamere her. Noen var det jo, men ikke så altfor mange. Noen spiller ca. 10 timer hver dag, noen spiller ca. 1 time hver dag. Noen spiller nesten ikke noe hver dag. Og det er jo fint at vi er allsidige.

Nok "shit-chat"; gjennomsnittet vi her på GR spiller hver dag er på ca. 3 og en halv time. Mye? Lite? Hva mener du? Hva hadde du trodd på forhånd?

Og en ting til: Beklager at jeg ble så "forsinket", men jeg gadd rett og slett ikke å regne ut gjennomsnittet før i dag. Klokka 2 på natta. Og hvem vet, kanskje det er en ny avstemning like rundt hjørnet? Er som vanlig mottagelig for temaer jeg kan bruke. Og jeg lover (kors-på-halsen) at jeg ikke skal drøye i 70 dager neste gang ;-)

*Bildet er fra spillet Overlord og helt tilfeldig valgt.

Til neste gang: "Alt er relativt"
Sora.

HQ