Norsk
Blog
Håndholdte spillmaskiner!

Håndholdte spillmaskiner!

Skrevet av Soraki den 4 april 2009 klokken 17:02

Nå har jeg i lenger tid sagt at jeg har lyst på en PSP, men som kjent så kommer det (mest sannsynlig) en ny modell rundt juletider. Ergo jeg venter på den. Men nå i det siste har jeg blitt mer og mer lysten på en håndholdt. En liten ting jeg kan ta med meg på for eksempel toget når jeg skal til Oslo. En ting å ha med i klasserommet når det er naturfag som verst. Bare for å ha noe å gjøre når ting blir kjedelig.

En del av folkene i klassen min har skaffet seg iPhone i det siste. Og jeg ser at det også er en fullverdig spillmaskin. Og jeg trenger jo faktisk både en ny telefon og en ny iPod. Det virker jo ganske åpenbart, sant? Til og med i drømmene mine er det iPhoner. Men jeg skutter meg litt ved tanken på å gå rundt med noe så dyrt og kostbart i lomma. For det er vel ingen tvil om at prisen er særdeles stiv.

Så tenker jeg på alle de gode spillene som jeg kun finner til PSP. Vi nevner i fleng:
Final Fantasy: Crisis Core, God of War: Chains of Olympus, Patapon, Loco Roco, Resistance: Retribution, Daxter og Ratchet & Clank: Size Matters bare for å nevne noen. I tillegg er det jo muligheten for å koble den opp til PS3'en min og overføre spill, musikk, film, og lignende defra. Men da blir det dette med å vente på den nye modellen igjen. Er det verdt det tror dere? Vil den nye tilføre så mye bra at den er verdt å vente på?

Og man skal aldri avskrive Nintendo, med den nye DSi. Det er vanskelig å forklare, men jeg har skikkelig lyst på en hjernetreningsspill, ala The Curious Village. I tillegg er den bare stilig å se på med Touch Screen og greier.

Jeg blir med et usikker.

Det som er bra med PSP:
- Gode spill
- Passer perfekt sammen med PS3'en min
- Remote Connection
- Se film

Det som er bra med iPhone:
- Jeg har et behov for både ny iPod og ny telefon
- Enkel å bruke

Det som er bra med DSi:
- Touch Screen
- Gudene vet, den er bare stilig


Og da spør jeg dere som muligens har mer peiling enn det jeg har. Hva bør jeg velge?

HQ