Norsk
Blog
Pokémon SoulSilver / HeartGold

Pokémon SoulSilver / HeartGold

Skrevet av Soraki den 21 august 2009 klokken 23:31

Bladde igjennom forumet for nye tråder å diskutere da jeg kom over tråden for disse spillene og satt meg ned og skrev et innlegg som jeg fant ut at skulle bli en blogg i stedet pga. lengden.


Har nettopp tatt opp den gamle GBA for å spille Yellow igjen (finner ikke silver eller Sapphire :() og kjenner på meg at dette er herlig. Nostalgien strømmer inn over meg og det er rett og slett utrolig gøy å vende tilbake til barndommens gamle eventyr etter så mange år. Til sammen er nok Pokémon-spillene noen av de mest spilte i min bok noensinne med flere playthroughs opp gjennom årene ved nettopp anledninger som dette, at jeg drar det ned fra loftet.

Silver var nesten bedre enn yellow som jeg husker det og det at det kommer en "remake"(?) av spillet nå er bare drittøft. Frister å kjøpe DSi når dette kommer, ikke bare pga Silver, men også mange andre kule spill til DS, som Kingdom Hearts 358/2 Days, The Curious Village, mm. Selv om jeg er 16 år er det nok aldri en alder når man blir for gammel for slike spill. Greit at Pokémon-konseptet har gått ganske langt over i melkesjangeren når det gjelder filmer og TV-serier, men når det kommer til spillene så er det ingenting å klage på så lenge de beholder den samme feelingen fra de foregående spillene (Yellow, Sapphire). Og det håper jeg virkelig de klarer å få til med SoulSilver / Heartgold. Hvis det får gode tilbakemeldinger lover jeg å gå til innkjøp av en Nintendo Dsi neste dag.

Jeg har ikke spilt noen av de senere spillene (etter Sapphire) og lurer derfor på noen ting angående hvordan SoulSilver / Heartgold kommer til å bli.

1. Kan man ha etter seg en hvilken som helst Pokémon som man gjør med Pikachu i Yellow?

2. Har kampene blitt mer interaktive, angående at Pokémonene beveger seg og at kampsystemet har blitt mer interaktivt?

3. Hvor mange Pokémon er det egentlig nå, hvor mange kan det forventes å ha i SoulSilver / HeartGold? Fra hvilke "generasjoner"

4. Hva slags andre nyheter har det kommet siden Sapphire / Ruby?

Offisiell trailer for spillene:
http://www.youtube.com/watch?v=Ni6N1mh8rLw&annotation_id=an


Krysser fingrene for at dette blir stort og episkt, med den klassiske Pokémon-feelingen og mye, mye spilletid i vente.

HQ