Norsk
Blog

Portal 2, påskeferie og prøveeksamen!

Skrevet av Soraki den 15 april 2011 klokken 16:35

Det blir en helvetes påske, en helvetes god påske! Dagen i dag begynte rolig, litt forsiktig diagramtegning i matematikk, et par rolige fritimer og så BANG, sjekket jeg mailen og så at Gamezone hadde sendt Portal 2 til meg i går!

I en slags sjokktilstand begynte hjertet å slå litt raskere. Kunne det være at spillet kom til meg, lille meg, en hel uke før jeg hadde forventet det?

Jeg ba en stille bønn inne i meg og dagen gikk sin gang. Friminutt, litt fast føde, drikke, og BAM, fikk tilbake prøveeksamen i engelsk. Karakteren var stor, rød og var formet som et sekstall. Hjertet banket lynkjapt når læreren fortalte at jeg var den eneste som hadde fått seks. Jeg prøvde å gjemme meg så godt som mulig, men forgjeves...

Dagen fortsatte, jeg oppholdt meg litt på Youtube, skrev litt på særemnet om Harry Potter, slappet av og fortsatte min inderlige bønn. Siste time var IT, vi skulle tegne påskekyllinger i Flash... Jeg tok utfordringen og vil si jeg kom fram til et ganske godt resultat. Før jeg visste ordet av det, BAM, var det påskeferie.

Ti herlige fridager etter to ukers slit, stress og strev. Jeg kastet meg på sykkelen og klarte så vidt å ankomme "hjemme" uten noen større ulykker. På bordet lå det ingenting, all post til meg pleier jo å legges der... Jeg løp opp i stua og så den, en pakke, gul og fin. Jeg gikk ut på kjøkkenet og gikk ned på kne med knyttet neve. Hell yeah!

Pakken ble revet opp og der lå det...

Portal 2, påskeferie og prøveeksamen!

Det blir en helvetes god ferie som står i P'ens tegn! Ti dager med Portal 2, pause og pust i bakken. Men hvorfor i svarte sitter jeg og skriver dette nå? *løper til min kjære konsoll og blir der*

HQ