LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog

      Støv

      Skrevet av Soraki den 8 mai 2011 klokken 02:05

      En kort filosofisk tekst som tar for seg tanker rundt livet, skrevet iløpet av fem minutter i en norsktime

      Ubetydelig og lite, men allikevel en essens.

      Hva er støv? En samling av løse materialer som svever rundt i luften omkring oss. Har støv noen større betydning for resten av verden? Hvor hadde vi vært uten støv? Er ikke alle skapninger og substanser sammensatt av støv? Kanskje ikke støv i sin bokstavlige forstand, men av metaforisk støv, små, små celler og lignende.

      Det er nemlig slik av støvet utgjør en helhet, et sandkorn er ingenting i forhold til hele stranda, men hva hadde vel det vært for en strand om det ikke hadde fantes sandkorn. Så er også mennesker, vi ser kanskje ikke de innerste celler, men uten disse hadde vi vært lite å skryte av.

      Alt som er stort, består av noe lite. Og de små opplevelsene i hverdagen er ofte de som betyr mest når alt kommer til alt. Det kan være smilet du får av jenta ved siden av deg i klasserommet, eller det kan være lukten av regnet etter en storm. Livet er for kort til å ikke utnytte hver stund til det fulle, på sitt eget vis.

      Det er ofte de tilsynelatende faste og ubetydelige tingene man savner mest når de en gang forsvinner...

      Støv

      Hva er dine tanker rundt støv og menneskers eksistens?

      HQ