Norsk
Blog

Uncharted 3 i hus!

Skrevet av Soraki den 28 oktober 2011 klokken 16:50

Det er liten tvil om at denne høsten blir ekstra grandios for oss gamere, og ingenting sier akkurat det så mye som det faktum at jeg knapt har rukket å fullføre historien i Batman: Arkham City før jeg mottar Uncharted 3: Drake's Deception på dørstokken. Ble nokså overrasket ettersom spillet faktisk ikke har lanseringsdag før en gang uti neste uke, men som vanlig er Gamezone fenomenale til å levere forhåndsbestilte spill. All honnør til dem - det kan ikke sies ofte nok!

Angående selve spillet har jeg egentlig ikke så store forventninger; jeg elsket Drake's Fortune og Among Thieves, men forventningene har uteblitt i forkant det tredje spillet i Uncharted-trilogien. Mulig at tidligere nevnte flaggermus har stjålet mye av hypen, men jeg ser ikke nødvendigvis på dette som noe negativt da jeg bare kan bli positivt "overrasket" herfra og ut.

Om noen skulle bry seg med detaljer har jeg bestilt samleutgaven. For kun et noen daler ekstra får man med masse ekstra snacks i selve spillet, men kanskje viktigst av alt: fysiske godsaker, ting man kan ta og føle på. Hele coveret er nemlig formet etter Drakes journal, med kart, bilder fra de foregående spillene og litt attåt innvendig. Foruten fabelaktig design er også selve journalen av god kvalitet, selv om den dessverre ikke er lærinnbundet, noe som hadde satt kronen på verket.

Nok en gang må jeg konkludere med at bildene får tale for seg selv; hva er dine tanker rundt det tredje Uncharted, og hva synes du om slike samleutgaver, er det verdt det?

Inntil videre, Soraki ut!

Uncharted 3 i hus!

U jelly?

HQ