Norsk
Blog

SLIK skal en samleutgave være!

Skrevet av Soraki den 16 november 2011 klokken 18:20

Personlig liker jeg å samle på ting, men det er vel egentlig ikke derfor jeg ofte kjøper spesielle utgaver av spill jeg ser fram til. Det er mer følelsen av å få noe ekstra som man kan ta, se eller høre på som unektelig frister veldig.

Som jeg har sagt tidligere er det de samleutgavene som har fysiske godsaker som er aktuelle å kjøpe og da jeg senest i dag mottok min helt egen Collector's Edition av Assassin's Creed: Revelations var det til min fornøyelse en meget solid og fysisk boks som møtte mine spente fingre i bunnen av postkassa.

Nærmest som en prematur julegave åpnet jeg forsiktig innpakningen og tittet inni; det var en meget stilig boks med en utfelt Assassin's Creed-logo som møtte meg. Boksen var forseggjort og ved å skyve logoen opp, åpnet mekanismen seg som vist på bildet; dette var riktig så imponerende, men det beste var innholdet.

For Ubisoft har virkelig vært rause i år; inne i boksen var selvfølgelig selve spillet, men også en veldesignet bok med konseptbilder fra spillet og kommentarer fra folkene bak. I tillegg fulgte det med de sedvanlige godene man kan vente seg innenfor selve spillet (kostymer, oppdrag, etc.), en unik animasjonsfilm om livet til Ezio Auditore og gjemt inne i coveret fant jeg en CD med spillets soundtrack. Som en liten bonus får alle som kjøper spillet tidlig til PS3 det første i franchisen med på kjøpet.

DETTE er hvordan en samleutgave skal se ut, og dette var attpåtil kun den mellomste versjonen av spillet.

Angående selve spillet har jeg bitt meg merke i at kritikken er noe blandet, alt fra en svak 5/10 til en heftig 9'er. Så jeg aner egentlig ikke hvordan jeg kommer til å reagere; fram til nå har jeg gledet meg skikkelig, men har prøvd å justere hypen noe på bakgrunn av anmeldelser. Om spillet er som de fleste sier, likt sine forgjengere, har jeg ikke noe nevneverdig problem med det.

Hva synes du om samleutgaver? Har du kjøpt noen i det siste, og hva foretrekker du å få i boksen hvis du kunne valgt? Og, har du planer om å skaffe deg Assassin's Creed: Revelations?

Inntil videre, Soraki ut!

SLIK skal en samleutgave være!

Enten har Ubisoft vært meget rause, eller så har jeg vært en eksepsjonelt snill gutt i år ^^

HQ