Norsk
Blog
X-Mini Capsule Speaker

X-Mini Capsule Speaker

Skrevet av Strategist den 30 januar 2008 klokken 15:45

I dag for ikke så lenge siden ringte det på døra her hjemme hos meg. "Ahhh.." tenkte jeg "kan ikke lillesøstra mi huske på husnøkkelen noen gang". Jeg dro blikket vekk fra PC-skjermen der jeg var ifull gang med Medieval II: Total War.
Jeg subbet meg til døra, litt trøtt. Jeg har nemlig hatt fri i dag. En eller annen missforståelse på skolen førte til at vi fikk fri.
Jeg åpnet døra og var klar til å kjefte ned lillesøsteren min om at hun må lære seg å låse opp selv... Men på trappa stod en mann fra DHL med en pappeske i hånda. Han ga meg esken og jeg la øyeblikkelig merke til hva som stod med store bokstaver på teipen: "ThinkGeek.com". Dette var i seg selv ingen overaskelse og jeg skjønte hva det var. Jeg signerte på at jeg hadde motatt pakken og skyndte meg inn for å åpne pakken.

Inne i pakken lå som vendtet min nye MP3-høytaler som jeg bestillte fra ThinkGeek på lørdag. Overraskelsen lå i det at den var kommet så fort. Jeg hadde nemlig ikke ventet det etter at det tok en uke sist gang, men da var det riktignok varer som måtte fortolles. Denne gangen hadde jeg sørget for å holde meg under 200 kroners-grensen, 130 kr for å være nøyaktig. Pluss frakt da, som kom på 120 kr (DHL er ranere).

Jeg kunne ikke vente med å prøve den. Jeg hadde lest masse bra om den. At den har veldig bra lyd til å være så liten. At den har helt ny teknologi med vakum som forbedrer lyden. At den er lommestørrelse. Og at den kan åpnes slik at vakumet utvides.

Jeg hadde trodd at jeg ville bli nødt til å lade den først, men da jeg skrudde den på lyste LED-lampen klart og tydelig på undersiden.
Så jeg koblet speakeren til min Creative Zen og lyttet ivei.

Jeg syntes det var OK lyd da jeg startet å høre. Jeg hørte på en spilleliste med Klassisk musikk og lyden var klar og høy nok. Men det var ført da jeg satte på Iron Maiden - "Can I Play With Madness" at jeg ble virkelig imponert. Jeg kan absolutt anbefale denne høytaleren og du finner den blant annet her.

Det eneste som er litt dumt er at det bare er én høytaler, noe som ødelegger litt dybden. Men dette kan man visstnok løse ved å kjøpe to høytalere og en signalsplitter.

Nedenfor ser du et bilde jeg tok av min spiller. Som du ser så er den ikke så værst å se på heller...

HQ