Norsk
Blog

Inspector Gadget pt.4: Gamingstol!

Skrevet av Strategist den 26 november 2008 klokken 22:54

Dette er fjerde del i min bloggserie om Gadgets.
Tidligere deler er listet nedenfor:
-Inspector Gadget pt.1: Victorinox Traveller Lite
-Inspector Gadget pt.2: Like a dolphin
-Inspector Gadget pt.3: Myser på HTC


Du har helt sikkert en eller annen gang sittet foran TV-skjermen eller PC-skjermen og plutselig merket at du har inntatt et par Coca Cola-flasker for mye. Du føler en uimotståelig trang til å forsvinne ut av spillverden et øyeblikk for å lette på trykket. Men kanskje du finner dette grenseløst irriterende da du akkurat er i ferd med å løse et svært vanskelig oppdrag. Og du har kanskje i den anledning tenkt over at spillhelter som Marcus Fenix aldri toilerer. Er du av den mindre virkelighetsorienterte har du kanskje også tenkt over at dette er da urettferdig. Du ER jo nemlig Marcus Fenix og skulle derfor heller ikke trenge å toilere. I så tilfelle er dette produktet kanskje noe for nettopp deg.

Med denne stolen trenger du ikke forlate spillverden for å gjøre ditt fornødne. Det er bare å dra frem det nødvendige ( ), men pass på at du har nok(!) dopapir , og pass også på at du ikke ender opp som hu her!

Stolen har mange nyttige funksjoner for å la deg bruke beina minst mulig.
Den kan kobles til stolheis så du slipper å ta beina fatt for å komme deg mellom kjøkkenet med alle godsakene og kjellerstuen med spillkonsollen. Den kan også konverteres til seng om du skulle ha behov for en pause mellom spilløktene...

Perfekt for deg som alltid har følt at du kjente deg igjen i Homer Simpsons med andre ord!

Dessverre er det bare tegninger foreløpig Men man kan jo alltids håpe!

Les mer om stolen på yankodesign.com.
Designerens hjemmeside.

Attention!
Om du ønsker å abonnere på nyheter fra denne bloggserien kan du legge inn følgende i din kommentar (erstatt "*username*" med ditt brukernavn):
<abo/blog.strategist/gadgets/*username*>

Inspector Gadget pt.4: Gamingstol!

Takk for meg for denne gang!

HQ