Norsk
Blog

Inspector Gadget pt.5: T-Ultimate!

Skrevet av Strategist den 28 november 2008 klokken 21:04

Dette er femte del i min bloggserie om Gadgets.
Tidligere deler er listet nedenfor:
-Inspector Gadget pt.1: Victorinox Traveller Lite
-Inspector Gadget pt.2: Like a dolphin
-Inspector Gadget pt.3: Myser på HTC
-Inspector Gadget pt.4: Gamingstol!

Personal Soundtrack Shirt
Her er den ultimate gadgeten for deg som virkelig vil skille deg ut i mengden - og kanskje tvinge til deg alles oppmerksomhet.

Med denne T-skjorten kan du sørge for å være garantert latter til alle dine vittige kommentarer (for eksempel om du skulle ha litt sær humor). Du kan også sørge for å vise alle hvilken stemmning du er i akkurat nå, eller rett og slett sørge for å komme med en ferdig innspillt kommentar om du skulle være for lat til å åpne munnen mer enn nødvendig.

Denne T-skjorten lar deg spille av lyder rett fra fronten, gjennom den integrerte høytaleren. Du har valget mellom 20 preinstallerte låter der essensen er at du skal kunne komme med en passende lydeffekt for enhver situasjon. Eller du kan legge inn dine egne musikkfiler eller lydeffekter på et SD-kort, noe som gir deg nær sagt endeløse muligheter. Du velger hvilken lydfil du ønsker å spille av for anledningen med den tilkoblede fjernkontrollen.
Du kan også koble høytaleren direkte til din Ipod eller Mp3-spiller.

T-skjorten var i utgangspunktet en av mange aprilsnarrer fra ThinkGeek.com den første april i år. Som så mange andre fikk jeg e-mail fra ThinkGeek første april, med linker til blant annet dette produktet, og jeg skal innrømme at jeg faktisk gikk fem på. Dette kunne virke som et naturlig skritt etter at de allerede i lang tid hadde solgt Wi-Fi Detector T-skjorten og T-qualiser skjorten. De har da også en rekke andre morsomme (og nerdete) animerte T-skjorter i sitt reportoar. Også denne, som GR har skrevet om. Men det viste seg altså å være en meget utspekulert aprilsnarr.
Det som så skjedde var vel trolig medkalkulert fra ThinkGeeks side (uten at vi noen gang får dette bekreftet). Folk syntes dette var et kjempeprodukt og var særdeles skuffet over at dette bare var en spøk. ThinkGeek ble nedrennt med forespørsler om de ikke kunne lage dette produktet, og de bestemte seg altså for å gjøre et forsøk. Det ville selvsagt ta tid å gjøre dette om fra idé til et faktisk produkt som kunne selges, og man var dermed nødt til å smøre seg med tålmodighet.
Og i dag, over et halvt år etter, dukket endelig nyheten opp om at T-skjorten var klar for salg. Så jeg tenkte jeg skulle dele denne nyheten med dere, om dere ikke allerede har registrert det.

For å lese mer om dette produktet, og kanskje gå til anskaffelse, besøk ThinkGeeks nettside.

Inspector Gadget pt.5: T-Ultimate!

Takk for meg for denne gang!

P.S
Om du ønsker å abonnere på nyheter fra denne bloggserien kan du legge inn følgende i din kommentar (erstatt "*username*" med ditt brukernavn):
<abo/blog.strategist/gadgets/*username*>
Du vil da motta en PM når en ny del publiseres i bloggserien.

HQ