Norsk
Blog
IG pt.15: Superior hybrid...crossbow? ++

IG pt.15: Superior hybrid...crossbow? ++

Skrevet av Strategist den 3 mai 2009 klokken 21:40

Jeg innser det. Jeg behersker fremdeles ikke det å produsere fengende overskrifter til fingerspissene, men jeg måtte prøve noe nytt.

Jeg elsker gadgets, så jeg tenkte jeg skulle presentere noen bruddstykker av det jeg har festet meg ved den siste tiden. Og som kjent: "Et bilde sier mer enn tusen ord". Vel, jeg tror jeg har fått med meg begge deler.

Jeg er særdeles interessert i buer og armbrøst, da særlig de middelalderske versjonene. Nå er ikke dette en direkte motsettning til min interesse for teknologi. Disse våpnene var tross alt en gang det ypperste innen våpenteknologi og spilte en viktig rolle på middelalderens slagmarker.

Men da jeg kom over denne høyteknologiske, moderne og ganske overbevisende armbrøsten bare måtte jeg dele bildet med dere. TAC-15 Tactical Crossbow er ikke bare en særdeles stilig moderne armbrøst. Ettersom den plasseres i nedre del og avtrekkeren til en AR-15 rifle (*kjøpes separat) kan den også doble som en hybridrifle når du er ute og jakter. For det er det du gjør med en slik en right? Og om Hogzilla ikke faller ved første pil, kan du gå etter og gjennombore den med kuler.
Ved en zombieinvasjon kan den også vise seg hendig. Når kuler og krutt er oppbrukt kan du snikskyte de vandøde med gamle 17. mai-flagg. Et perfekt våpen for den gadgetfrelste.

"Bare" 13 hundre dollar fra http://www.pse-archery.com/prod.php?k=55444&u=01135

For å overgå det som er "pure awesomeness" for en historieinteressert teknologifrelst må jeg trekke frem et av Pentagons siste leketøy. Radiostyrte helikoptre kalt ARSS (probably meant to pwn your A-R-S-E:mrgreen utstyrt med .338 kalibers rifler burde få USAs fiender som satser på guerilja-taktikker til å skjelve i buksene. Og det faktum at de dødelige maskinene skal styres med modifiserte XBOX 360 kontrollere(!) burde få enhver FPS-gamer til å drømme om å få en slik til å terrorisere naboene.
For mer info, følg lenken: http://www.popularmechanics.com/technology/military_law/431333
1.html

For å supplere dette vil jeg trekke frem noe av det nye innen robotteknologi (kanskje nettopp skapningene det er hakket mer sannsynlig vi vil kjempe med enn zombier).
Festo ( http://www.festo.com/cms/de_de/9726.htm )har kommet opp med noen svært stilige og avanserte robotpingviner kalt AquaPenguin. De er kanskje ikke mye tess mot zombier hva dødelighet anngår, men det er sjelden teknologien beveger seg like grasiøst som dette.
Den mer menneskelige roboten CB2 ( http://www.physorg.com/news158151870.html ) ser creepy ut og det faktum at den skal være i stand til å lære, gjør at jeg håper på at den ikke blir gitt annlegg for å lære seg menneskelig grådighet, eller å formere seg (*hvordan nå enn roboter gjør dette). Jeg vil nødig møte en gjeng prepubertale roboter med babyfjes hengende på hvert hjørne av Karl Johan.

Men for virkelig å være sikre på at vi fortsatt vil dominere over robotene (og zombiene ofc) må vi nok ty til sterkere skyts enn piler og krutt. Det er her Boeings nyvinning kommer inn. Med en kraftig laser plassert i flynesen kan flyet, som er et resultat av sammarbeid mellom Boeing, Lockheed Martin, Northrop Grumman og US Air Force, angripe bakkemål eller destruere fiendtlige missiler etter at de er avfyrt.
http://news.cnet.com/8301-11386_3-10227341-76.html?part=rss&s
ubj=news&tag=2547-1_3-0-20

Har du, som meg, hengt deg på Twittertrenden vil jeg gjerne vise deg det neste bildet. Denne hjemmelagde katteluken har en eller annen nerd der ute laget. De to kattene Gus og Penny er så utstyrt med unike RFID-brikker, og når de nærmer seg åpnes luken, et bilde tas av katten, og lastes deretter automatisk opp på twitter sammen med en melding om kattens foretagende. http://www.switched.com/2009/04/06/twitter-enabled-cat-door-twe
ets-a-kittys-comings-and-goings/

http://twitter.com/GusAndPenny

Men som den største gadgetnyheten for meg de siste ukene, som overgår selv de villeste fantasier om fjernstyrte riflehelikoptere og dødelige flylastede lasere, vil jeg trekke frem Logitechs nye gamingtastatur som også Gamereactor har testet:
http://gamereactor.no/gadgets/117026/Test%3A+Logitech+G19+-
+r%E5tt+tastatur!/

Med massevis av macroer, egen fargeskjerm, og en lang rekke nyttige og unyttige funksjonaliteter får dette en stakkars gadgetfreak til å sikle i strie strømmer.
Sammen med Razers ekstreme gamingmus, Razer Mamba, markerer det et nytt skritt fremover for det beste av det beste innen gamingutstyr, men også at det koster stadig mer å dominere fiendene i den virtuelle verden.

Når vi er inn på awesomeness kan det legges til at Kinas befolkning har oppnådd Elite. Dvs befolkningen har gått forbi 1337 000 000. Nå kan de virkelig floccinaucinihilipilifisere resten av verden.

Når vi først snakker om social networking. Er det forresten flere enn meg som har snublet over det Hvite Hus' nylig opprettede Flickr-side? http://www.flickr.com/photos/whitehouse/

HQ