Norsk
Blog
Eksamensfravær

Eksamensfravær

Skrevet av Strategist den 3 mai 2010 klokken 21:42

Eksamen nærmer seg.
Rettere sagt. Eksamen er imorgen. Og i overimorgen. Og i overioverimorgen. De neste 12 dagene kommer jeg til å leve under eksamenspress.

Vi har hatt en uke "studyweek" betydende at vi har alle vært hjemme og nipugget frem til eksamen. Eller har vi?

I kjent stil har jeg prokrastinert. Siden forrige helg har jeg registrert nærmere 60 timer gaming. Noen av dere vil ha registrert at jeg har vært rundt om på forumet og også postet noen innlegg.

Først i kveld fikk jeg et plutselig innfall om at ting burde begynne å skje; men det gikk for over. Jeg eier ikke disciplin eller motivasjon for skolearbeid for øyeblikket.

Nå braker det altså løs med eksamener og jeg skal ha engelskeksamen imorgen tidlig. Matte på onsdag, og matte nok en gang på torsdag. Først fredag den fjortende, ca. 15.40 blir jeg endelig ferdig etter å ha hatt først en norskeksamen, og deretter to påfølgende eksamener i tysk.

Til gjenngjeld er jeg endelig da endelig ferdig med videregående skolegang etter tre strabasiøse år. Og jeg kan more meg med det at andre i klassen har eksamen på 17. mai.

Men med andre ord er jeg ganske travel de neste 12 dagene, ikke minst fordi jeg har en hel del pugging å ta igjen. Forvent derfor ikke min tilstedeværelse på forumet i den kommende perioden.

HQ