Norsk
Blog

Sommerfri

Skrevet av Strategist den 16 juni 2010 klokken 17:21

Temperaturene kryper oppover gradestokken og folk rundt meg er travelt opptatt med eksaminasjoner i diverse fag. Dette er tegn som viser tydelig at skoleferien nærmer seg med stormskritt.

For min egen del har jeg allerede hatt sommerferie i én måned og to dager. Den 14. mai klokken 15.40 var jeg ferdig med min siste eksamen på videregående skole. Etter eleve eksaminasjoner på kun fem dager var det godt å få fri, og jeg har brukt den siste måneden til å slappe av og hente meg inn.

Ferie og ingen ventende innleveringer eller andre frister er en uvant, befriende, men også forsløvende opplevelse. Så for at ikke hjernecellene skulle visne bort har jeg også benyttet fritiden til å planlegge forestående Interrailtur i Europa, samt å gjøre en innsats her på Gamereactor. Dere har kanskje ikke sett meg så mye den siste tiden, men jeg har fundert på nye tiltak som kan gjøre communitiet vårt enda bedre. Mer av dette vil vi komme tilbake til.

Jeg har også benyttet tiden til å skrive et lite knippe anmeldelser og tekster for Gamereactor, publisert på nettsiden.

Jeg skriver denne bloggen egentlig for å erte dere som akkurat nå sliter med å fullføre eksamener, eller ellers bare daffer på skolen i varmen. Men jeg vil også gjerne vite hva dere brukere skal gjøre nå som ferien endelig er i ferd med å avløse skolehverdagen.

Sommerfri

Og jeg bringer selvfølgelig med meg min bærbare PC på ferien, men jeg kan ikke love at jeg vil få mye annledning til å være tilgjengelig online.

BTW: Idet jeg var ferdig med min siste eksamen var jeg også klar over en enda større begivenhet. Nemlig at bare noen få minutter senere kunne jeg markere at jeg hadde vært medlem i dette Gamereactors community i akkurat tre fulle år. Selv om jeg med mine tre år på forumet knapt er for veteran å regne føler jeg at jeg har oppnådd en hel del, og jeg har hatt mange interessante diskusjoner med dere brukere og stiftet mange nye bekjentskaper.

HQ