Norsk
Blog

Dag 10: MacGyver Kit

Skrevet av Strategist den 20 juli 2010 klokken 02:47

Dato: 16.07.2010

I ettermiddag ankom vi Regensburg. En by vis gamle sentrum står på UNESCOs verdensarv-liste. Her sjekket vi inn på Abotel Hotel. De kaller seg hotell, men opererer med priser lik hostels. Etter å ha tatt inn her sitter vi nesten igjen med en følelse av å ha lurt dem.

Fordi vi ikke fant ledige tremannsrom noe sted, hadde vi leiet et firemannsrom her for to netter. Å betale for en ekstra person ble minimalt dyrere enn hva tre personer koster på andre hostels. Men her er det ikke mindre enn seks senger, fordelt på to soverom. Det er kjøkken, spisestue, gang, to toaletter; inkludert et med både gigantisk badekar og dusjkabinett. Det er en så stor leilighet at den fint kunne vært delt opp i tre-fire romslige og fine hotellrom.

Jeg skal ikke klage på at det er bagatellmessige bulker og ugjevnheter i gulvet, men det eneste vi kan savne her er internett og fryser. For vi har tilogmed TV. Bare tyske kanaler, men fremdeles TV! Til gjenngjeld har vi dessuten Lidl-butikk hundre meter unna, bare med litt ugunstige stengetider.

Dette hotellet kan virkelig anbefales på det sterkeste. De har tilogmed sørget for å utstyre oss med rikelig med doruller. Nesten ti til sammen^^ På det store badet finner man et MacGyver-Kit á hele fem doruller. Sånn i tilfelle vi skal mumifisere noen eller noe sånt liksom.

Dag 10: MacGyver Kit

MacGyver-Kit provided.

Det eneste vi virkelig savner på dette hotellet er internett, som er hvorfor jeg ikke kunne poste bloggen tidligere, og fryser til å kjøle vann.

HQ