Norsk
Blog

Dag 24: Lee Dong Gun

Skrevet av Strategist den 30 juli 2010 klokken 23:49

Idag forlot vi en politistat og entret et direkte demokrati.

Oppholdet i Milano og Italia er endt. Landet med flest politifolk per innbygger i Europa, der militæret stod oppstilt utenfor hver eneste togstasjon, gav to veldig forskjellige opplevelser. Mens Venezia var en imponerende opplevelse jeg alt har skrevet mye om, var Milano en dyr storby i vekselvis stekende varme og regn som ikke var helt etter min smak.

Så langt er Milano en av de minst imponerende og spennende stedene så langt på reisen.

Men nå har vi ankommet Sveits og alpelandsbyen Interlaken. Prisene her er høye, men til gjenngjeld opplever vi allerede sveitsisk kvalitet.
Vi har bare fått vandret gatelangs mellom de steilende fjellene, men med tettheten av vekselvis souvenirbutikker og sveitsiske kvalitetsmerker er selv jeg havnet i "shoppinghumør".

Jeg har stor interesse for sveitsiske Victorinox lommekniver, og følgelig går jeg storøyd fra butikkvindu til butikkvindu her.

Det blir foreløpig ikke noe bilde til dagens blogg heller.

UPDATE! Pic added.

Dag 24: Lee Dong Gun

Øverst: Bare én av mange illustrasjoner vi så på det militære nærværet overalt i Italia, landet med flest politifolk per innbygger. Disse er stasjonert utenfor togstasjonen i Milano. Jeg fikk ikke noe bedre bilde, da en av de militære begynnte å bevege seg i min retning da han så blitsen min. Her er alle politifolk og militære tungt bevæpnet, og klammeri med italienske militære er ikke på min todoo-list. For nå.
Midten: Vi er ankommet Interlaken, Sveits, og ser... Lol.
Nederst: Interlaken har Sveits høyeste konsentrasjon av suvenirbutikker. Det var også tett mellom butikkene som solgte alternative medisiner og annet kvakksalveri. Men i Sveits er visst det utroligste mulig: Disse steinene er både unike og typiske.

HQ