Norsk
Blog

Forumets Tilstand 1.06

Skrevet av Strategist den 29 oktober 2010 klokken 20:32

Fredag igjen.

Jeg har ikke så mange oppdateringer å komme med denne uken. Jeg er en travel mann og akkurat nå foregår det meste av forbedringene bak kulissene. Gled dere til å se hva vi skal diske opp med. Men vi har allerede noen gledelige nyheter:

Gamereactor arrangerer
Dere har lenge etterlyst et Gamereactor Event™ sør for Dovre. Nå har vi endelig fått til dette. Neste lørdag (6. november) kan du treffe Gamereactor på Gamestop i Karl Johans Gate, Oslo (,Norge). Redaksjonen står for arrangementet, men jeg kommer også innom. Arrangementet foregår fra kl.13. til 15. Mer om hva som skal skje kan du lese i nyheten på forsiden.

Jeg håper å se mange av dere i Oslo neste helg.

Rettelse
Etter innspill fra de andre moderatorene har jeg innsett at jeg forhastet meg i min forrige oppdatering for en uke siden. Jeg vil derfor komme med en rettelse. Den nåværende Chat-tråden Chat 3.11 vil slettes ved oppnådde 5000 poster slik som det gjeldende reglementet for den tråden fastsetter. Den neste Chat-tråden som opprettes vil derimot ikke slettes når den når 5000 poster, slik jeg forespeilet det i den forrige oppdateringen av Forumets Tilstand (1.05).

Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger, utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ