Norsk
Blog
FLAX ..eller?

FLAX ..eller?

Skrevet av Strategist den 31 oktober 2010 klokken 02:17

Her om dagen deltok jeg i en tilfeldig spørreundersøkelse utarbeidet av studenter ved psykologi på UIO. Som belønning for strevet fikk vi alle hvert vårt Flaxlodd.

Jeg skrapet mitt lodd og så at..jeg..hadde...VUNNET!
*tada*...25 kroner.

Jaja. Det er hva et lodd koster i utgangspunktet. Hadde jeg selv kjøpt loddet i førsteomgang, så hadde jeg altså ikke mer enn fått tilbake pengene.

Men 25 kroner er knapt penger, og ettersom jeg ikke hadde brukt penger på loddet i utgangspunktet hadde jeg teknisk sett ingenting å tape, så jeg bestemte meg for å satse gevinsten på et nytt lodd, vel vitende om den forsvinnende lille sjansen for å vinne noe igjen.

På hjemveien byttet jeg altså inn vinnerloddet hos Narvesen på Oslo S. Går jo forbi der hver hver eneste dag, men har aldri stukket innom.

Vel hjemme skrapet jeg loddet og så gevinsten på INTET RINGERE ENN...*tadadada*..25 kroner...
...

Hva er oddsen for det!? Å vinne TO ganger på rad!?
(Vel - jada - 1 til 16, men det var ment som et retorisk spørsmål)
Så. Alle gode ting er vel tre? Byttet selvfølgelig inn loddet dagen etter - denne gangen hos Narvesen på Stortinget T-banestasjon. Men ei om jeg vant noe denne tredje gangen. Det gikk akkurat som forventet. Innhentet av sannsynlighet.

Jeg kommer aldri igjen til å skrape et Flaxlodd. Med mindre jeg finner ett liggende på gaten eller blir tilbudt et gratis nok engang. Til syvende og sist vant jeg ingenting, men jeg brukte heller ikke et rødt øre på sjansespillet.

Nå spør jeg dere:
Har du for vane å kjøpe Flaxlodd eller å spille på Lotto?
Har du noengang vunnet en slik superduper gevinst slik som jeg gjorde?
Hvorfor mener du at jeg ikke vant på det tredje loddet; var det uflax, karma eller statistikk?

HQ