Norsk
Blog

9/11 #blackops

Skrevet av Strategist den 10 november 2010 klokken 04:18

9/11 er/var en spesiell dato.

Først og fremst fordi dette var datoen da Gamereactor holdt turnering på Elkjøp Megastore, Ullevål. Dernest skjedde det jo også en del mindre viktige historiske hendelser på denne datoen. Deriblant 9. november 1989, for 21 år siden, da Berlinmuren "falt". I tysk historie er datoen gjenntakende, fordi også for 72 år siden, 9. november 1938 skjedde en viktig historisk hendelse. Natt til 10. november ble jødiske butikker og foretak i Tyskland og Østerrike ramponert i det som er blitt kalt Krystallnatten (Kristallnacht), en av det viktigste hendelsene i opptakten til den annen verdenskrig.

Jeg lurer på hvorfor Tyskerne har valgt å legge noen av sine viktigste historiske hendelser til datoen som er en speilvending av 11. september, dagen for angrepene på World Trade Center.
Og tror du det er tilfeldig at lanseringsdatoen for Call of Duty Black Ops ble lagt til akkurat denne datoen?

9/11 #blackops

103 tommer skjerm monner det. Men hvordan få dette underverket til 600 000 kroner inn gjennom frontdøren? Kjøper man dette uhyret må man minst kjøpe med en ny leilighet. Er det egentlig plass til et sånt monster i en vanlig stue?

HQ