Norsk
Blog

BlackOps-turnering vel gjennomført

Skrevet av Strategist den 10 november 2010 klokken 12:48

Black Ops -turneringen er vel gjennomført, og etter en rimelig suksess er det tid for en liten oppsummering.

Jeg, Kristina og Daniel stilte på kort varsel Elkjøp Megastore, Ullevål i går. Vi holdt en relativt uformell turnering sammen med de Elkjøp-ansatte. Det dukket opp rimelig bra med folk og vi fikk kåret en vinner som stakk av med Call of Duty Black Ops. Det kom også noen fra forumet, deriblant Brage C, The Heretic og EXcrack som alle forsvarte Gamereactorforumets ære vel og bra i turneringen, selv om ingen av dem nådde helt opp.

Gamereactor dekket eventet, og her kan du se hvem som vant konkurransen til slutt, samt flere bilder fra opptrinnet.

Daniel forsøkte seg også i turneringen, men det gikk ikke spesielt bra i møte med tre vinnerivrige motstandere. Han skyldte på at han hadde glemt brillene, at det var feil konsoll, og at han egentlig ikke ville vinne spillet. Heldigvis var The Heretic tilstede og gjorde god figur i konkurransen med en omgang som var en hårsbredd fra å sikre seier.

Vi kommer tilbake med flere events, bedre planlegging og mer erfaring neste gang en anledning byr seg.

BlackOps-turnering vel gjennomført

Når Daniel feilet, forsvarte The Heretic(t.v) Gamereactors ære i turneringen. Dessverre holdt det ikke til å stikke av med Black Ops Prestige Edition, men jeg og Kristina heiet ham frem til det nest beste antall headshots iløpet av kvelden, og bare 150 poeng, 3 kills, var han unna å ta suverent ledelsen i konkurransen.

HQ