Norsk
Blog
Forumets Tilstand 1.5

Forumets Tilstand 1.5

Skrevet av Strategist den 16 november 2010 klokken 02:42

Langt på etterskudd.

Det har vært travle dager siden etterlengtede endringer i subforumstrukturen ble gjennomført på fredag, men nå har jeg endelig tid til å ta en oppsummering.

Nye stickytråder er postet og stort sett ferdigskrevet. Mange tråder er flyttet til korrekt subforum. Nye regler er skrevet og innført. Dette er hva moderasjonen har holdt på å forberede i svært lang tid nå, og som jeg har brukt mangfoldige timer på å gjennomføre denne helgen.

Jeg har ikke så forferdelig mye å ta opp denne gangen. Det meste er adressert gjennom det nye reglementet og en rekke nye info-tråder.

Jeg vil benytte anledningen til å gratulere hele GR-forumet med oppdateringen, og takke Emil for responsiv og plettfri gjennomføring av de tekniske endringene.

Selv om ikke alle endringene vil falle umiddelbart i smak hos alle, håper jeg dere ser forbedring og føler at forumet er blitt bedre. Hvis dere har innspill om de nye endringene i forumet setter jeg pris på om dere skriver det i kommentarfeltet under. Ris eller ros tas imot med samme mine og takknemlighet.

Nå takker jeg for oppmerksomheten og vender nesen ned i eksamensliteraturen for de nærmeste tre ukene. Jeg vil komme tilbake på fredag med en igjen i rute Forumets Tilstand-blogg, men kan ikke garantere når den vil være lastet opp ettersom jeg har eksamen den dagen.

/Strategist

Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger, utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

P.S.
Siteringer
Noe jeg glemte å ta opp i forrige ukes blogg var en ny funksjon på siden. Det er nå mulig å sitere i kommentarfeltet i blogger. Tidligere har dette bare gått an hvis man entret fra blogger-subforumet, og det har skapt en del forvirring når noen siterer og andre ikke kan se at teksten er sitert. Nå skal dette være fordums svunne problemer.

HQ