Norsk
Blog

Forumets Tilstand 1.57

Skrevet av Strategist den 13 desember 2010 klokken 22:13

Fiat lux.

Internett-hat
Vi vet alle at internettdiskusjoner kan bli veldig opphetede dersom noen med en mening litt utenfor den etablerte konsensus løfter stemmen. Nå har noen også forsket på dette. New Scientist publiserer en rapport som konkluderer med at hat øker aktiviteten og samholdet i et forum. Dette er basically hva alle som noen gang har vært på et forum visste for lenge siden, men det er interessant likevel å ha det svart på hvitt i et annerkjent forskningsmedium.

Så jeg sier: Ikke vær redd for å skape litt kontrovers. En annen fin ting med internett er at hat og uenighet er veldig fort glemt. Bare hold kontroversene innenfor de vide rammene som regelverket fastsetter.

Jeg sier ikke at vi ikke ska fortsette å holde en hyggelig tone med hverandre. Vi kan fortsatt være et hyggelig forum der vennskap skapes og folk holder sammen. Men forumet trenger også mer dramatikk, flere opphetede diskusjoner, og mer motvilje. Dersom du ikke tåler litt krass kritikk og aggressive meningsutvekslinger her og der, så bør du revurdere hvorvidt du har noe med å fortsatt være oppkoblet mot internett.

Vi oppfordrer deg til, dersom du ønsker det, å gjøre din blogg og dine diskusjoner til ditt eget lille fredelige paradis, men du må takle at diskusjonene fra andre deler av forumet noen ganger flyter over og havner også i din blogg, eller dine diskusjoner. Og jeg garanterer deg; dersom du forsøker å delta i en av de opphetede diskusjonene vi har på forumet her, så vil du raskt finne at det er fantastisk morsomt.

Konkurransesyting
...har jeg tatt opp tidligere. Jeg blir rett og slett flau på vegne av enkelte av dere når jeg ser kommentarfelt som dette. Det er barnslig.

Les svarene som Kronoz og The Heretic adresserte, og ta det til etteretning. Voks opp!

Forumkonkurranser
Se her har vi gitt dere konkurranser der dere som føler at dere bidrar ekstra har stor mulighet for å stikke av med premien. Vi har innført Månedens Forumbruker, der den som lager de beste trådene i spill- og retro-subforumene vinner en harddisk fra Verbatim på 500 GB. Og vi deler også ut en premie til en tilfeldig vinner blant alle brukere som stemmer i Årets Kåringer.

Årets kåringer

Jeg vil oppfordre absolutt alle til å stemme i Årets Kåringer! og diskuter kåringen her. En tilfeldig bruker som har avgitt sin stemme blir den heldige vinner av en minnepinne fra Verbatim.

Gamereactors julebord
Gamereactor holdt julebord i helgen. Det var et hyggelig lag, der moderasjonen var representert ved meg og fanzypanzy. Etter et utsøkt måltid pinnekjøtt i regi av Kristian og Daniel ble det spilt Dance Central på Xbox 360. Kristina Wiik var ivrig for at vi skulle spille Dance Central, men nektet selv plent å danse. Hun gav likevel til slutt etter for overtalelse.

Dagens quote fra julebordet er Daniel som sa da noen snakket mens han ringte etter taxi og skulle registrere sine opplysninger: "Hold kjeft! Jeg prøver å huske navnet mitt!"

Trykk på bildet under for å gå til beskrivelsen av konkurransen Månedens Forumbruker.

Forumets Tilstand 1.57


Bilde: SMBC

--------------------
Snakk til oss!
Moderasjonen er alltid åpen for innspill og tilbakemeldinger utover tipsene om spammere og troll som vi setter svært stor pris på. Mener du noe om jobben vi gjør, så skriv det gjerne i kommentarfeltet under eller send oss en mail til moderator[at]gamereactor[dot]no.

HQ