Norsk
Blog
Forumets tilstand 1.7

Forumets tilstand 1.7

Skrevet av Strategist den 14 januar 2011 klokken 22:05

I dag spiste jeg pinnekjøtt til middag, yey./irrelevant fakta

Ytringsfrihet på internett
Fra tid til annen blir det påstått fra ulike hold at vi ikke har anledning til å banne brukere fra forumet grunnet ytringsfriheten som praktiseres i Norge. Det er et argument vi møter stadig vekk, så jeg føler at det er aktuelt å avfeie den påstanden en gang for alle her og nå.

I USA, demokratiet og ytringsfrihetens fremste bastion og bla bla bla, er et av de fremste grunnleggende prinsippene at du kan ytre akkurat hva du vil, om politikk og livet osv. (så lenge du ikke oppfordrer til jihad, bomber og granater, jødeforfølgelse, muslimske brorskap eller sex...), akkurat hvor og når du vil. Et av de få prinsippene som står enda høyere i USA er likevel; "GET OFF MY FUCKIN' LAWN OR I'LL SHOOT YA'!".
Mitt poeng: Du kan ytre fritt dine standpunkter i det offentlige rom, men du har ikke automatisk rett til å stille deg opp på en kasse under naboens epletre og rope det ut til enhver som måtte lytte, inkludert naboen som forsøker å sove middag.
Hvordan det er relevant for Gamereactors forum: Tenk på Gamereactor som en slags digital café der du får snakke og diskutere om alt det måtte være sålenge du oppfører deg rolig og ordentlig, ikke forstyrrer eller plager de andre gjestene, og ikke begynner å kaste rundt stoler og bord eller stein i glasshus. Dersom du kommer full inn i caféen og begynner å kaste tallerkner etter andre gjester har vi rett til å eskortere deg ut og å be deg om å kaste blink med dine egne tallerkner.

Så lenge du oppfører deg og følger våre regler så ønsker vi deg velkommen til å være her. Men dersom du er ute etter å ødelegge for andre så har vi rett til å be deg om å ytre dine meninger et annet sted på internett. På Gamereactor får du oppleve gjestfriheten til to dansker ved navn Claus og Morten. Ikke missbruk den. De eier domenet - de eier epletreet.

Ny moderator
En ny moderator er på vei inn i moderatorstaben. Ønsk TSA lykke til. Han skal ta seg av, ikke ulikt med UNE, uttransportering av foruminnvandrere som har fått avslag om opphold. Naturlig nok.

Månedens trådstarter
Hey! Vi er ikke ferdige med å dele ut premier til driftige forumbrukere enda. Delta i vår ekstra-mega-super-spesielle forumkonkurranse Månedens trådstarter i Januar og vinn premie!

Flere oppdateringer kommer neste uke. So long, see ya!

HQ