Norsk
Blog

Ca. 'prefectionist'

Skrevet av Strategist den 10 juli 2011 klokken 09:52

Jeg henger litt etter med oppdateringene fra reisen, men her er en godbit mens dere venter på at jeg skal få tid og internett nok til å tegne ned mine reiseopplevelser.

Ca. 'prefectionist'

Thumbs up! 'prefectionist.'

Lurer dere på hvorfor jeg på bildet over har en bandasjert tommel? Det er et drastisk tiltak, men det måtte til. Det må bli slutt på at jeg sutter på tommelen. Bandasjen skal hindre det.

Som t-skjorten min sier så er jeg en 'prefectionist', og jeg har også en flott Victorinox Swiss Army lommekniv.
Den er veldig praktisk. For eksempel dersom man skal dele et eple i to.
Jeg fikk to perfekte halvdeler. De måtte dog begge kastes, fordi de var plutselig fulle av blod.

Det kom en fyr innom akutten med sin fraseparerte tommel i et glass med isbiter.
Det var heldigvis ikke meg, men en random annen fyr som også hadde vært uheldig med skarpe ting på samme tid som meg. Det var visst den dagen.

Å sy fem sting på et amerikansk sykehus - Goleta Valley Community Hospital for å være presis - er ingen billig affære. 840 dollar koster det forsikringen. Men moderatorsjefer gråter ikke, kan jeg forsikre dere. Selv om jobben er ulønnet.

Den mannlige legen som utførte syingen på akutten så også slik ut.. Mer fascinerende var derimot hvordan en lege, en assistent, tre sykepleiere, og to administrativt ansatte var involvert i mitt ringe besøk. Mer enn halvparten av dem for å fortelle oss hva det kostet... De skulle også ha endeløst med papirer signert.

Problemet mitt er at jeg siden i forigårs (7. juli) mangler en funksjonell tommel, Men alt jeg gjør får det til å føles som jeg har ti tommeltotter.

Flere oppdateringer fra de passerte dagene kommer. Jeg lover.

HQ