Norsk
Blog
Strategist er ikke død

Strategist er ikke død

Skrevet av Strategist den 27 oktober 2012 klokken 04:31

Hei på dere. Som noen av de forbifarende kanskje har observert har undertegnede vært lite synlig den siste tiden. Jeg kan forsikre om at jeg har sett dere, og stadig befinner meg i kulissene her, men det gjør ikke helt susen når dere knapt ser meg poste. Det er ingen vei utenom å beklage det. Jeg skal ikke komme med en masse unnskyldninger, annet enn å forsikre om at jeg har flere, som dessuten er gode.

Men dere er ikke her for å høre om hva jeg ikke har gjort. Så jeg har bestemt meg for å være kort. Istedenfor kan jeg fortelle at jeg for tiden befinner meg på Østlandet til en forandring. Jeg har tatt turen ned fra Trondheim for helgen, i den anledning for å feire at det i går var 7672 dager, eller 21 år, siden en for mitt vedkommende veldig viktig hendelse skjedde på en ganske tilfeldig dato. Selv om jeg i henhold til tradisjonen har mottatt visse overrekkelser av symbolsk betydningsfulle gjenstander - som var svært nyttige og godt mottatt må jeg legge til - så vil av praktiske årsaker selve den lille markeringen som enkelte finner viktig foregå i dag.

Turen fra Trondheim var forøvrig preget av en rimelig kaotisk dag på torsdag, når snøfall i Oktober tydelig tok byen med storm, figurativt ment. AtB, som ikke er videre til å stole på til vanlig heller, hadde rett og slett gitt opp bussruten som jeg stod og ventet på, så etter en time uten videre beskjed ble jeg nødt til å gå til det bitre, og økonomisk ruinerende. skritt å bestille Taxi til Værnes Lufthavn. I det minste gikk flyet til SAS helt presist, tross snørydding på rullebanen som ledet til små forsinkelser på andre ruter. Faktisk landet vi som en følge av dette på Gardermoen kort tid etter SAS-ruten som hadde avgang fra Trondheim før oss, noe som sikkert var til disse passasjerenes indignasjon når vi sto og ventet på bagasjebåndet omtrent samtidig - like mye som det var til min fascinasjon.

I alle fall kom jeg greit fra snøværet i Trondheim, med unntak av økonomisk - noe jeg altså kan takke AtB for. Kollektivtilbud my ass.
Har noen av dere opplevd snøfall denne helgen? Gleder dere dere til å kunne dra ut og drive vintersport, eller benytter dere heller anledningen som en unnskyldning til å sitte inne og spille?

HQ