Norsk
Blog
Velkommen

Velkommen

Skrevet av Strategist den 5 november 2012 klokken 11:43

Hei og velkommen.

Selvom jeg lenge har blogget sporadisk om diverse saker og dette utgjør min hundreognittiene blogg, så tenkte jeg at jeg ville skrive en liten introduksjon til bloggen min. Sært? Ja. Men med dette har jeg som intensjon å endre karakter på bloggen min og gjøre det til en daglig foreteelse å holde den oppdatert.

Jeg har planer om å blogge daglig og dele ting som opptar meg, både om spill og om andre ting, med dere. Jeg satser også på å holde noen bloggserier ved like. I Forumets Tilstand, som jeg har skrevet 25 ganger så langt, vil jeg tett opp mot ukentlig, hver fredag, komme med korte relevante oppdateringer fra moderatorstaben, opplysninger og varsle forestående tiltak. I Inspector Gadgets vil jeg starte opp igjen med å dele min lidenskap for alt som er teknologi og vitenskap. Kanskje får jeg også inspirasjon til å starte opp igjen et forsøk på "Strategist myser på..."-blogger.

Å komme med en daglig oppdatering er ikke veldig mye jobb, men kan være med på å bidra til å skape positivitet og aktivitet på forumet her. Jeg ser derfor frem til fortsettelsen og håper at dere vil følge meg videre.

HQ