Norsk
Blog
Election2012

Election2012

Skrevet av Strategist den 5 november 2012 klokken 20:45

Om du ikke alt er lei valgoppstyret i mediene og alle de teite sakene om overtro, statistikk og "vippestater".
I morgen går amerikanerne til urnene for å velge president for de neste fire årene. Obama og Romney har vært ganske jevnt ved de siste målingene, men demokratene har vært mye ivrigere til å forhåndsstemme.

Jeg håper på Obama, ikke fordi han har gjort noen imponerende jobb. Kampen mot Wikileaks, fremholdet av aktiviteten på Guantanamo og mye annet er skammelig dårlig. Om ikke alt kan tillegges hans skyld, så har han iallefall ikke hatt nok suksess i sine taktikker for å hindre det. Jeg håper på Obama fordi om USA valgte Romney ville det være katastrofalt for verdenssamfunnet. En biskop for en skrullete kult som bare bryr seg om sine rike venner og sine egne lommer, og som tror at når han dør så skal han komme til planeten Kolob. Mormonerne tror basically at de trenger en ny stor krig for at Jesus skal komme tilbake og styre verden som diktator i 1000 år. Å gi Romney nuke-kodene er ingen god idé føler jeg.

Her er en morsom side jeg kom over som reflekterer nivået av galskap i Romney-kampanjen:
http://romneymegaprayer.com/
Jeg er usikker på om dette er en spøk eller alvor. Merk særlig hvordan det forsøkes å henvise til utdaterte og tilbakeviste vitenskapelige studier som ikke egentlig sier det de påstår at sies.

HQ