Norsk
Blog

Meg, meg, meg!

Skrevet av Strategist den 14 november 2012 klokken 13:39

Dette er historien om meg. Og hvordan jeg først kom til dette forumet for nøyaktig fem år og seks måneder siden. Fra min spede begynnelse...

Jeg våget ikke å registrere min bruker før 14. mai 2007. Gamereactor var mitt første forum, og jeg ville absolutt gjøre et godt førsteinntrykk. Ingen tabber eller advarsler. Plettfri vandel. Også måtte jeg ikke minst ta meg god tid til å finne på et godt brukernavn.

Uheldig da, at det navnet jeg til slutt endte opp med egentlig viste seg å være så lite originalt og et så dårlig valg at jeg ganske raskt fikk spørsmålet om ikke jeg var han derre fyren fra det der andre forumet. Det var da jeg innså at valget mitt av brukernavn ikke var så genialt som jeg først hadde trodd. Litt skuffende etter de mange månedene jeg hadde brukt for å bestemme meg for at det var dét jeg skulle hete her inne.

Men selv etter at jeg hadde registrert bruker følte jeg meg enda ikke moden nok til å begynne å legge igjen poster i forumet. Så jeg fortsatte å luske rundt. Se og lære. Inntil jeg kom over et innlegg jeg ikke kunne la stå ubesvart.

Noen hadde gjort en skrivefeil - i et innlegg som forøvrig ikke hadde én eneste stor bokstav etter punktum og som var fullt av andre skrivefeil - og jeg kunne bare ikke dy meg for å påpeke akkurat den skrivefeilen. Da jeg (noe ufortjent) fikk et krasst svar tilbake, fra en bruker med hele tre stjerner og som bare ved dét kunne intimidere meg voldsomt, så var det en skikkelig nedtur.

Til gjengjeld hadde jeg en litt bedre suksess med å poste i Hardware-forumet. I tillegg fant jeg raskt frem til "Visste du at..." -tråden. Det ble raskt klart at det skulle være i Off Topic- og Hardware-forumet jeg skulle holde meg. Det var også klart at jeg postet ganske sjelden, men gjerne svært lange poster. Det tok eleve måneder før jeg nådde 1000 poster.

Litt artig når jeg ser tilbake på mine aller først babytrinn her på forumet, er å se moderatorkollegaer Kronoz og remote, og hvordan de skrev på den tiden. De joinet forumet henholdsvis én måned (nøyaktig), og ett år (og en halv måned) før meg. Men jeg modnet fortere enn dem...

Meg, meg, meg!

Fra min spede begynnelse

HQ