Norsk
Blog
Gavekort - fortsettelse 2

Gavekort - fortsettelse 2

Skrevet av Strategist den 30 november 2012 klokken 22:39

Omelett...

Jeg måtte ut av leiligheten idag.

Jeg var nemlig nødt til å kjøpe noen pensumbøker som det kan være greit å ha sett i til eksamen... Dessuten var det på tide å stocke opp på mat.

På bokhandelen Akademika, som dessverre har tatt over campusbokhandelen her i Trondheim, aksepterer de ikke Bokhandlerforeningens gavekort. Så jeg kunne altså ikke bruke gavekortet til å kjøpe skolebøkene. Dårlig. Følgelig dro jeg etterpå til Ark, for å bruke opp nok et gavekort som er i ferd med å gå ut på dato.

Det på tross av at forrige gangs erfaring viste meg at gavekort som har gått over tiden fremdeles virker. Det er egentlig en praksis jeg ikke trives med. Bokhandlerne burde være ærlige om hvor lenge gavekortene faktisk er gyldige og virker. Når det står en dato på dem, men de likevel virker etter det, betyr det at folk potensielt kan gi opp og kaste gavekort som egentlig ville fungert helt greit. Og jeg vil gjerne vite hvor lenge etter fristen jeg faktisk kan bruke gavekortet.

Så mat:
Jeg handler stort sett på Rema 1000, men i det siste har det bydd på et nytt irritasjonsmoment. Rema har begynt å erstatte kyllingproduktene, kjøttprodukter og skinkeprodukter i butikken med Rema-brandede billigprodukter som de har sprøytet fulle av saltlake for å få ned prisen. Det er ikke sunt og jeg vil ha tilbake vanlig (relativt) ren grillkylling og Nordfjords Kokt skinke.

På vei hjem fra butikken, med fire stappfulle, blytunge poser med matvarer, tok jeg bussen et stykke av veien. Satte matposene fra meg i bussetet og gikk for å registrere busskortet. Bussen bråstoppet før en rundkjøring, og én av posene tok en salto ut av bussetet. Det var den posen der jeg hadde plassert eggene...

..du kan vel tenke deg resten av historien.

HQ