Norsk
Blog
Kjøtteter

Kjøtteter

Skrevet av Strategist den 1 desember 2012 klokken 19:56

Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene. Vet ikke om influensa eller noe annet har rammet meg, men det er relativt usannsynlig siden jeg har hatt nær null kontakt med smittekilder, altså andre mennesker.

Jeg pleier å rammes i varierende grad sykdom rundt eksamenstid hvert år. Stress, korte netter og usunn livsstil svekker imunforsvaret. For til vanlig er jeg usedvanlig resistent, og det er stort sett bare de to gangene i året at jeg opplever sykdom.

Det hele ble muligens ikke bedre av et usedvanlig ensidig kosthold. Av convenience brukte jeg 1.5 kilogram laksefilét, litt mel, pepper og salt, til å lage et titalls lakesburgere. Følgelig ble det lakseburgere til frokost, lunsj og middag. Veldig godt, men etter tre eller fire dager på nevnte diett merker jeg at det kan bli for mye av det gode.

Jeg har nå gått til innkjøp av en pose poteter, brun saus, og litt fint, rent kjøtt. Prisen for kjøttet gjør det ikke til studentkost, men jeg spiser såpass billig resten av året at jeg kan tillate meg det denne gangen. Det er nok til to middager, sammen med rikelig med gode poteter. Dette burde få meg frisk igjen.

HQ