LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Winter has arrived

      Winter has arrived

      Skrevet av Strategist den 7 desember 2012 klokken 11:51

      Jeg hadde eksamen i går. Og da jeg var på vei ut døra så jeg at det var kommet snø iløpet av de siste 48 timene siden sist gang jeg tittet opp fra PC-skjermen og bøkene og ut av vinduet. Det kunne vært en hyggelig overraskelse om jeg ikke var avhengig av å komme fra A til B. Med ATB.

      Og sant nok, 23 minutter etter at den første nierbussen skulle ha kommet, 13 minutter etter den andre nierbussen skulle kommet, og 3 minutter etter at den tredje nierbussen skulle kommet, så kom endelig en nierbuss. Men den var full...

      Bussjåføren bare vinket og indikerte at bussen var full mens han kjørte videre forbi busstoppet. Fire minutter senere, da jeg hadde begynt å tenke på løpeturen jeg hadde fremfor meg, kom det endelig en nierbuss til. Den var ikke full og jeg fikk sitte på.

      Heldigvis hadde jeg beregnet god tid på vei til eksamen. Gjør som meg, og ikke beregn dårlig tid når du skal til eksamen. Du vet aldri hva du kan komme utfor i trafikken eller andre uforutsette forsinkelser. Og kjør forsiktig, det er glatt.

      Har du noengang kommet for sent til en eksamen?

      HQ