Norsk
Blog
Desember: Om Juleinnrykket

Desember: Om Juleinnrykket

Skrevet av Strategist den 9 desember 2012 klokken 07:54

Det er andre søndag i advent, og julekalenderen har nå vært oppe på siden siden forrige mandag. Noe tilfeldig postet jeg nettopp forrige mandag en blogg med oppfordring til å registrere seg på forumet, men det kan med stor sikkerhet slås fast at det er nesten utelukkende kalenderen, og ikke i noen grad bloggen min, som har ført med seg strømmen av nyregistreringer siden da.

Håpet mitt med bloggen var å senke terskelen for usikre brukere å registrere seg, noe jeg fortsetter å jobbe for. Men uansett bakenforliggende årsak, så ser vi med glede og entusiasme på alle de nye brukerne som har blitt registrert den siste tiden. En god del av dem har også funnet sin vei inn på forumet vårt og tatt del i diskusjonene.

En ikke ubetydelig andel av de lykkesøkende nye brukerne har dog også tidligere brukere, som de enten har helt glemt, eller som de forsøker å doble vinnersjansene sine med. Dette er ikke en anklage eller pekefinger, men en påminnelse om at vi vil finne alle disse. Det å forsøke jukse er ikke å anbefale.

Men dette innebærer også at desember er en ekstra travel tid for moderasjonen, noe som ikke gjøres enklere av at vi alle har eksamen på hver vår kant denne måneden også. Det gjør at vi setter ekstra pris på alle tips vi får dersom dere kommer over regelbrudd i forumet. Dette kan gjøre jobben enklere for oss, når vi ikke alltid har tid til å dekke alle delene av forumet like godt hele tiden.

Til slutt vil jeg ønske velkommen alle de flotte nye brukerne vi har fått, og spesielt de som har med en gang begynt å ta del i forumet.

HQ