Norsk
Blog
Hjem til jul?

Hjem til jul?

Skrevet av Strategist den 14 desember 2012 klokken 16:51

Jeg skal feire jul hjemme, men grunnen til at jeg kommer hjem så tidlig er at jeg skal på Gamereactors julebord i likhet med Martin Andresen. Hjemreisen bød på følgende originale opplevelser:

Bussjåføren på Værnesekspressen var i usedvanlig godt humør, og vinket og smilte til barnehagebarna som brukte en hel liten evighet på å krysse veien i rene prosesjonen. En bussjåfør, en bussjåfør. Det er en mann med...

På flyet hadde jeg sete 14C. Jeg var rimelig sent ute med å bestille billett (noe jeg faktisk sparte 100 kroner på ved å kjøpe last minute ungdomsbilletter hos SAS), og tilsvarende sen med å velge sete. Derfor var det ikke noe ledig midtgangssete før rad 14. Jeg liker nemlig å sitte langt fremme, og har de siste gangene sittet på 1-5 C hver gang. Da kommer man raskt av. Men nå hadde jeg altså sete 14 C. Dvs. når jeg gikk bakover flyet, så kom jeg til rad 12, og bak den var sete 14C. Jeg så meg rundt etter rad 13, men kunne ikke finne den. Med mindre de har noen Kings Cross plattform 9 3/4 ordning, så har de altså droppet seterad 13.
Det var et rimelig nytt Boing-fly og jeg satt altså på rad nummer 13, nummerert som rad 14. Er amerikanerne virkelig så overtroiske? La meg svare på det spørsmålet selv: Ja.
Siden det som sagt var et relativt nytt fly, så ble det også opplyst at dette flyet hadde internett. Så. SAS har altså begynt med wifi? Bra. Det er gratis vel? Nei. Det koster 8 euro (dersom du ikke er Eurobonus Gold, Business eller Economy Etra). WTF? Nei takk. Jeg betaler ikke 8 euro for en internettlinje som er så treg at den knapt kan brukes til noe uansett.

Bor du også borte, og har du tenkt deg hjem i julen?

HQ