Norsk
Blog
Gamereactors Julebord 2012

Gamereactors Julebord 2012

Skrevet av Strategist den 15 desember 2012 klokken 06:51

For snart en tre timer siden kom jeg hjem etter julebordet til Gamereactor. Du kan si det ble sent, men i hovedsak skyldtes dette den evinnelig treige bussen, som gjorde at jeg mistet overgangen min og måtte stå i en time i bitende kulde og vente ved Helsfyr. Så selvom jeg forlot festen før den hadde ebbet ut, så var jeg ikke hjemme på Strømmen før etter to og en halv time reising.

I dag var det dags for å samle alle Gamereactorskribentene til julefest i Oslo. Og med god erfaring fra forrige julebord, så kunne jeg ikke la være å møte opp også denne gangen. Derfor hadde jeg lagt flyreisen ned fra Trondheim i tide til å rekke festen.

Jeg var allerede før julebordet startet, ganske trøtt, for dette er andre natten på rad jeg ikke sover, men jeg kviknet godt til utover kvelden likevel. Vi fikk servert utsøkt pinnekjøtt av Tor Erik - bortsett fra for enkelte ukultiverte sørøstlendinger(?) som heller ville ha hatt Grandiosa, jeg skal ikke navngi dem her..., men what the heck, Robin og Suzanne - og for de fleste andres tilfelle ble det også et betydelig konsum av alkohol.

Samtaletema varierte fra hvor awesome vi er, til spill, via spill og mer spill, til et visst samlet alkoholinntak var nådd og diskusjonen dreide inn på religion og eksistensielle spørsmål. Ikke alle kunne på dette tidspunktet være helt sikre på den realiteten som presenterte seg for øynene deres.

Jeg fikk dessuten endelig prøve Master Visnes sin legendariske quiz, hvor jeg tross edru tilstand ikke var i stand til å bidra med noen originale svar. Heldigvis var jeg på lag med Tor Erik, så vi gjorde det ganske godt tross min hjelpeløshet. Mine gjetninger i Mortens Gamereactorquiz, vitnet heller ikke om særlig edruelighet, og jeg ble notorisk for å være desidert lengst unna de riktige svarene. Jeg var kanskje litt for optimistisk. Men det var gøy.

Med det vil jeg takke av for et godt gjennomført julebord, takke for maten, og meddele at jeg er klar til dyst igjen for å gjøre neste år på Gamereactor enda bedre enn det foregående.

Har du vært på julebord i år og hvordan var det?

HQ