Norsk
Blog
Myke pakker under treet?

Myke pakker under treet?

Skrevet av Strategist den 16 desember 2012 klokken 04:03

Myke pakker er djevelens verk. Myke pakker er de pakkene man må tvinge frem et smil etter å ha pakket opp. Myke pakker er klær og slikt som mamma kjøper til deg uansett, og som iallefall ikke er noe morsomt å pakke opp på juleaften. Myke pakker betyr at klær og andre "nyttegjenstander" tar opp plass, en pakke, fra kule ting som du har på ønskelisten, som et radiostyrt helikopter, en ny mobil, Musikk-CDer, og et nytt LEGO-sett. Myke pakker inneholder ikke spill eller spillkonsoller.

Men i år ønsker jeg meg faktisk myke pakker. Jeg er blitt så gammel nå, at det er myke pakker som er stas. Jeg har det meste, og penger til å kjøpe meg det jeg vil ha av ting og duppeditter. Myke pakker inneholder ting jeg trenger, og som en student på hybel kan ha nytte av. Spill kjøper jeg meg selv, gjennom digitale julesalg og i spillbutikken. Da får jeg akkurat det jeg vil ha, når jeg vil ha det, og forutsatt at jeg har kraftig nok PC til å kunne spille det. Jeg ønsker meg derfor myke pakker i år.

I dag var jeg faktisk med ut og måtte prøve på og velge ut fasong, farge, modell og merke av den myke pakken jeg skal få av foreldrene mine. Jeg vil ikke avsløre hva det er jeg får, for julegaver skal jo være en overraskelse... Men jeg er veldig fornøyd med valget, og det var noe jeg trengte og hadde lyst på.


Hvis jeg skulle satt opp en ønskeliste ville nok alle topp 10 på listen vært myke pakker. Kanskje med unntak av noen redskap og nyttegjenstander som ikke teller som myke. Kanskje en enkel fiskestang til fiske i Trondheim ville sneket seg med også, sammen med noe fiskeutstyr, men det er fremdeles nyttegjenstander. De har det til felles at de ved sidenav å være nyttige også er interessante/underholdende/kule. Myke pakker er kult.

Så hva med deg, hva synes du om myke pakker? Og hva slags pakker ønsker du deg til jul?

HQ