Norsk
Blog

Spillgarderobe - Er klær viktig?

Skrevet av Strategist den 17 desember 2012 klokken 13:21

Jeg bryr meg ikke mye om klær i det daglige. Jeg har hatten min, og noen kule T-skjorter med forskjellige beskjeder og tegninger på (stort sett fra ThinkGeek). Bortsett fra det er jeg ganske likegyldig, og jeg kjøper nærmest aldri klær. Mote er helt lost på meg. Men hvorfor bryr jeg meg om klær i spill?

Jeg spiller ikke mange spill der jeg kler opp karakteren min selv - annet enn å samle stadig bedre armour i diverse rollespill. Da er det ikke utseende, men kvalitet som driver meg. Men i høst begynte jeg altså å spille The Secret World. Klær er en veldig viktig del av hvordan man portretterer sin avatar i spillet, og jeg har forsøkt å tilnærme meg en klestil som jeg føler illustrerer personligheten min i spillet. Men Funcoms nedskjæringer har gått utover løftet deres om å oppdatere kles-storen ukentlig. Mest avgjørende for meg er at det ikke har vært å finne en eneste skikkelig hatt i spillet, ikke etter mine preferanser iallefall. Jeg vil ikke kle figuren min i caps. Jeg vil ha en skikkelig hatt. En fedora eller noe annet lignende den jeg selv bruker.

Når jeg først skal legge så mye vekt på klær, så vil jeg ha valgmulighetene som gjør at jeg kan kle opp karakteren min nærmest mulig mine preferanser. Og karakteren min skal se ut som en gentleman. Jeg vil ikke ha nyeste mote IRL overført til spillet, men klær som gjør min karakter unik og annerledes.

Av forskjellige grunner er det over en måned siden sist jeg logget inn i The Secret World, men jeg har vært nølende til å komme tilbake før de har fått på plass noen ordentlige hatter i spillet, enten de kan kjøpes eller vinnes i oppdrag. Jeg har sett hatter i spillet - på NPCer - men velger du kategorien «hats» i Item-storen i spillet får man tilbake et blankt søk. Det er på hatter jeg vil bruke bonus-poengene jeg har fått. For en skikkelig hatt kunne jeg kanskje tilogmed vært villig til å legge ned bittelitt cash.

Til min overraskelse og glede, hadde det da jeg sjekket inn i spillet igjen i går, dukket opp både en pirathatt og en litt shabby flosshatt, da begynner det å ligne på noe. Nå kan jeg begynne å spille igjen, for å lete etter en perfekt hatt. Nå er eneste hinder lagg fra PCen min. Det nytter visst ikke bare å oppgradere appearances. Her må ny hardware til.

Er klær og karakterens utseende viktig for deg i spill?

Spillgarderobe - Er klær viktig?

Når jeg spiller kan jeg sitte alene i leiligheten min uten å bry meg om hva jeg har på. Jeg kan sitte foran dataen i undertøy tilogmed. Men i en online spillverden er visst klesstil viktig for å identifisere meg med karakteren jeg styrer.

HQ