Norsk
Blog
Topp 10² aktive brukere #4

Topp 10² aktive brukere #4

Skrevet av Strategist den 25 desember 2012 klokken 03:03

Aktiviteten har skutt i taket. Og selvom undertegnede har vært uvanlig stille og nesten ikke masete, og tilogmed har greid å falle litt nedover på listen, så har vi hele 12 brukere med over 100 poeng, for første gang. Vi bestemte oss derfor for at vi måtte gjøre ære på alle disse og utvide listen til å inkludere topp 12. Alle brukerne med over 10^2 poeng får dermed plass på ukens liste. Denne uken får vi en Topp 10² aktive brukere -liste.

Uten mer adage presenterer jeg likegodt listen først som sist:

Bernt Erik [ 233]
Strategist [226]
remote [215]
The Cookiemonster [215]
Duckislate [212]
ElGamer [150]
Xenofex [136]
albaga [133]
Kakashi sensei [130]
sonic og link [129]
fantomena [128]
Jack the Lack of Crack [101]

Spesielt impoenerende er det at vi har hele fem brukere over 200 poeng. Men det er ikke overraskende å finne The Cookiemonster blant disse. Han har vært topp seks på alle listene til nå, og vi vil spesielt berømme hans innsats for å lage nye tråder i forumet.
Duckislate derimot var ikke på forrige ukes liste, men slår til denne uken med over 200 poeng.

Slår til gjør også ElGamer, som sverget dyrt og hellig at han skulle inn på listen, og det har han også klart, med glans. Xenofex er også jomfru på denne listen, men har holdt et høyt aktivitetsnivå. Albaga er også med - som vanlig - mens brødrene Kakashi sensei og sonic og link stadig kriger seg imellom om plassene, og bare ett poeng skiller dem denne gangen. Er de for like?

Tross at fantomena og Jack the Lack of Crack har vært svært aktive, må de ta til takke med elevte og tolvte plass. Men med dette jevne tempoet er det ikke lenge før fantomena når ti tusen poeng totalt.

Forrige blogg

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tidligere blogger:
1, 2, 3

HQ