Norsk
Blog

Inspector Gadgets pt. 18

Skrevet av Strategist den 28 februar 2013 klokken 00:41

Liker du å tegne? Kunne du tenke deg å ta kladdene og krusedullene dine opp fra papiret av og til? Det kan jeg.

Forrige uke kom jeg over et prosjekt for den mest fantastiske tegnestiften noen sinne. Den kan tegne i løse luften og kunsten kommer bokstavelig til live opp av papiret. Amerikanskje WobbleWorks står bak oppfinnelsen som gjør 3D-printeren til en håndholdt penn som lar deg tegne fritt i tre dimensjoner.

Produktet er foreløpig i utviklingsfasen og det nærmeste man kan komme å eie en slik 3D-penn akkurat nå, er ved å melde sin interesse gjennom Kickstarterkampanjen som pågår akkurat nå. Du finner den her: http://kck.st/Yt7maS

Mot et mål på bare $30k har kampanjen bare siden jeg oppdaget den i forrige uke samlet inn flere hundre tusen dollar og har i skrivende stund over 1.9 millioner dollar i pledges. Jeg har ikke vært dårligere enn 21 tusen andre, og betaler gladelig $109 dollar for å vente i intens spenning på at denne skal ankomme iløpet av Desember. Dette er det ultimate leketøy. Sjekk ut kickstarterkampanjen og youtubevideoene som viser pennen i aksjon. Og fortell meg deretter i kommentarfeltet nedenfor om du er like solgt som jeg er.

Inspector Gadgets pt. 18

Bilde: http://xkcd.com/924/

HQ