Norsk
Blog
Aktivitetsboost

Aktivitetsboost

Skrevet av Strategist den 15 april 2013 klokken 06:16

Det virker liksom relevant å svare på en del uuttalte spørsmål om hva som har skjedd med aktivitetsnivået mitt og Ole-Christian sitt de siste dagene. Det har jo tross alt gått gjennom taket.

Vi har ikke trollet dere. For å gjøre det litt motiverende og underholdende for oss selv har det selvsagt gått litt sport oss i mellom i å samle aktivitetspoeng, men kun innenfor rimelighetenes grenser. Vi har chattet og diskutert vel så mye med andre brukere som med hverandre. At dere har sett oss i gjestebøker, blogger og medlemsanmeldelser er bare en forlengelse av moderatorarbeidet. Vi sjekker alltid innom alle blogger for å se at de faktisk kvalifiserer som blogger, alle medlemsanmeldelser for å kontrollere at de ikke er plagiert, og vi ønsker nye brukere velkommen til Gamereactor samtidig som vi sjekker at det ikke er spammere som forsøker å vende tilbake for å gjøre ugang.

Målet er ikke å oversvømme forumet, men å inspirere aktivitet. Ser vi på aktivitetslistene og alle postene som har blitt postet av mange forskjellige brukere de siste dagene må det også sies å ha virket. Det er mange som har vært mer aktive på forumet de siste dagene enn noensinne før.

Dette er ikke fordi vi har løsnet på kravene til hva som kan postes her, det har vi nemlig ikke. Vi har bare demonstrert hvordan forumet kan brukes. De siste dagene har det bare vært chat som har foregått i Chat 4.0. Mye chat. Det har vært aktivitet i leketråder og i listetråder. Det har vært stor rotasjon i tråder og gamle, glemte forumdiskusjoner er blitt trukket frem igjen og vekket til live. Det er slik vi vil ha det. En diskusjon skal ikke dø etter at den fyller to sider. Å bla litt tilbake i subforum kan være en oppdagelsesreise i interessante diskusjonstema. Man finner alltid noe nytt og spennende.

Livefeeden har blitt flittig brukt, men det har også mer uoversiktlige deler av communityet, som gruppe-funksjonen. Vi har forsøkt ikke bare å vise hvordan forumet kan brukes ved å poste med en lett og muntlig tone, men også å avle aktivitet ved å holde liv i mange tråder og diskusjoner samtidig. Ved at vi har postet flittig og gitt raske responser har forumet fått et raskere tempo. Hver gang du trykker refresh på forumsiden er det en ny tråd eller blogg som har fått svar.

Dette er ikke et midlertidig eksperiment, men en utviklende fase. Sammen med de andre tiltakene vi i moderasjonen gjennomfører og planlegger håper vi at dette kan gjøre Gamereactor til et enda mer spennende og aktivt forum. Ikke forvent å se oss poste 100 poster om dagen i all fremtid, men sålenge dere andre er mer aktive kommer også vi i moderasjonen til å være mer aktive enn tidligere.

HQ