Norsk
Blog
TV-blogg: Da Vinci's Demons

TV-blogg: Da Vinci's Demons

Skrevet av Strategist den 22 april 2013 klokken 05:31

Jeg har ganske nylig sett de første to episodene av Starz nye TV-serie. Selvom den ikke hadde den mest imponerende starten er det en av seriene jeg har begynt å følge. Jeg liker settingen, 14-15-huntretallets Italia, med en ung Leonardo Da Vinci i hovedrollen. Det vekker assosiasjoner til mye av det jeg likte best ved Ezios eventyr i Assassin's Creed.

Serien er lovende, selvom jeg er skeptisk til hvor mye de vil involvere overnaturlige fenomener og mytologi. Jeg håper det ikke tar overhånd. Likevel vil jeg anbefale å sjekke ut de første episodene av serien dersom du har anledning. Den har så langt holdt til 6/10 eller 7/10 i utførelse, men potensialet er stort.

Den tingen jeg merket meg mest ved første episode var dog en språklig feil. Hvorfor, å hvorfor, hadde de Leonardo Da Vinci si «I could care less», i scenen der han blir konfrontert av sin far om sin bastard-status? Det overbeviser ikke stort at et geni som Leonardo da Vinci ikke kan språket, enda de bruker engelsk og ikke italiensk i serien. Det heter rett og slett ikke «I could care less». Det er en meningsløs frase.


Jeg håper de forbedrer seg utover i serien. Enn så lenge ser jeg frem til å følge den videre.

HQ