Norsk
Blog
Forum overload

Forum overload

Skrevet av Strategist den 23 april 2013 klokken 20:33

De siste ukene har vært virkelig eksepsjonelle. Det har aldri før vært så høy aktivitet her på forumet. Det har helt klart en betydning at vi alle sammen er gamere, og at det har gått litt sport i det å få flest aktivitetspoeng. Det er greit, men det er på tide å gi seg nå. Ikke med aktiviteten og diskusjonene, eller å forsøke å være så aktiv som du kan - vi kommer fremdeles til å ha Topp 10 aktive brukere-blogger - men med de ekstreme tilstandene. Det har nesten flommet litt over.

Enkelte av dere har forsiktig kremtet om at det ble litt i overkant til tider - nesten litt overveldende. Vi er ikke helt uenige. Det var greit å la engasjementet løpe løpsk en liten stund, men det er på tide å roe litt ned, noe det også synes å ha gjort etter at Topp 10 aktive brukere #19 (den offisielle) kom ut på mandag. I dag tidlig syntes det nesten som om dere var litt mettet. Men dere kom dere raskt igjen etter aktivitetskarusellen og nå er vi tilbake til et engasjert, aktivt forum. Det er roligere tilstander, mer seriøse diskusjoner, men likevel mange aktive tråder og hyppige ordvekslinger. Det er veldig bra. Forumet er mye mer aktivt enn det var før vi satte igang disse tiltakene, men likevel ikke så over-the-top som det kanskje var en kort stund iløpet av forrige uke. Det er kanskje noe sannhet i at det kan bli for mye av det gode. Å chatte og snakke i munnen på hverandre kan dere likevel gjøre så mye dere vil av i de timene Nattråden er åpen.

Moderatorenes langsiktige mål er ikke 5 brukere over 700 poeng slik som vi så den forrige uken. Det er vanskelig å holde det gående med en så høy intensitet. Da handler det ikke lenger bare om å poste fordi man har noe å si. På sikt er heller målet vårt minst 40 brukere over 100 poeng og gjerne 100 brukere over 50 poeng. Dét er hva dette forumet trenger. For å oppnå det trenger vi absolutt at noen brukere surfer rundt 300-700 poeng innimellom, og de fortjener heder og ære for den aktiviteten de bidrar med på forumet. Men vi vil gjerne presisere at moderatorene ikke er blendet av rekordhøye tall. Vårt mål er ikke oppnådd fordi vi hadde 9 brukere over 400 poeng forrige uke, eller fordi vi selv - meg og Ole-Christian - har hatt over 1000 poeng. Poeng er ikke engang særlig viktig. De er bare en means to an end. Kjerneverdien ligger i substans og deltakelse, ikke i om man ligger like over eller like under femti eller hundre poeng. Vårt langsiktige mål er bredde og å trekke stadig flere brukere til Gamereactor - brukere som skal få se at Gamereactor, Norges beste spillside, også har Norges beste spillforum - og at disse skal føle seg velkommen her og bli aktive og integrerte medlemmer av communityet vårt.

HQ