Norsk
Blog
Gamereactor-treff i Trondheim

Gamereactor-treff i Trondheim

Skrevet av Strategist den 19 september 2013 klokken 14:15

Siden det er lenge til eksamen og ferier, så tenkte jeg at jeg skulle vekke nytt liv i planene mine om en samling av uoffisiell samling av Gamereactor-brukere fra Trøndelag.

Folk sier at jeg trenger å komme meg mer ut og være mer sosial, så hvilken bedre idé enn å kombinere disse to tingene med å møte noen av dere brukerne her på Gamereactor ansikt til ansikt?

For å gjøre planene konkrete og vanskelige å prokrastinere tenkte jeg å finne en helg kort tid fra nå. Gjerne en lørdag siden transport er lettere og butikker er åpne. Jeg har foreløpig ikke noen konkrete planer til arrangement eller lokasjon. Det avhenger litt av hvem og hvor mange som er interessert i å komme, hvor mange som er sikre på at de kommer, og hva dere er interessert i å finne på. Med litt tid på oss kan vi sikkert finne en aktivitet alle kan delta i dersom det er interesse for det. Men vær oppmerksom på at dette er et budsjettløst arrangement i utgangspunktet.

Eventuelt kan vi bare møtes i sentrum, snakke sammen og gå rundt på Torget og i noen spillbutikker. Eventuelt avslutte med å besøke et spisested de av oss som vil. Arrangementet bør i utgangspunktet være alkoholfritt for at flest mulig skal ha mulighet til å delta.

Er det noen som er interessert i dette?

HQ