Norsk
Blog
GR-treff i Trondheim, oppdatering

GR-treff i Trondheim, oppdatering

Skrevet av Strategist den 25 september 2013 klokken 15:33

Jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering og spikre noen detaljer om det planlagte møtet av likesinnede GR-brukere her oppe i Trondheimsområdet.

Planen foreløpig er veldig simpel. Alle som vil, møter opp klokken 13 på Trondheim Torg i sentrum av Trondheim. Jeg vil være han rare fyren med hatt og frakk som står der uten å vite riktig hva han skal gjøre av seg. Dere finner meg.

Når alle sammen er ankommet kan vi prate sammen, bevege oss gjennom sentrum, gå i spillbutikker, og dele (virtuelle) krigshistorier. Alt ettersom hva folk har lyst til. Klokken 4 kan vi bevege oss mot for eksempel Peppes Pizza, hvor hver og én kan bestille det en vil ha. Deretter kan vi enten skille lag eller fortsette å henge i sentrum, avhengig av hver enkelts tidsplan. Jeg har ingen steder jeg trenger å være med det første den dagen, så jeg blir værende helt til sistemann går hjem.

Det var relativt god respons på den forrige bloggen, og jeg håper så mange som mulig vil møte opp. Det hadde vært greit å ha en omtrentlig headcount på forhånd dog. Jeg kan eventuelt opprette en gruppe i gruppeseksjonen. Eller dere kan godt sende meg en PM om dere planlegger å troppe opp, men jeg lager ingen påmeldingsliste. Om dere trenger å komme i kontakt med meg for å finne frem til gruppen, så kan jeg dele telefonnummeret mitt via PM fremfor å skrive det opp her i bloggen.

HQ