Norsk
Blog

#GRTREFF i Trondheim, miniblogg #3

Skrevet av Strategist den 29 september 2013 klokken 00:18

(cont.)

Vi tok oss god tid til å browse på Outland. Enkelte av oss gikk rett til hyllene med bøker, mens min oppmerksomhet ble fanget av de mange t-skjortene med nerdete motiver fra Doctor Who, Game of Thrones, Harry Potter, Zelda, Minecraft og en rekke andre spill, filmer og bøker. Jeg la også raskt øynene på Glamdring, en replika av Gandalfs sverd til den nette sum av 6000 kroner...

Jeg trenger ikke gå gjennom hele sortimentet til Outland, men nøyer meg med å si at vi alle brukte mye tid i bokseksjonen, for min del særlig der de hadde fint innbundne utgaver av klassiske literære verker, rett overfor en hylle full av humoristiske titler. For min del var det kun se, ikke kjøpe, men Cyanine handlet.

Vi brukte også god tid i LEGO-seksjonen. Ikke fordi noen av oss hadde ønsket å kjøpe LEGO-sett. Men det gav god anledning til å mimre til dengang vi var mye mindre og lekte med LEGO. Det er kommet mange nye temaer siden den gang, men Star Wars er tydeligvis stadig det helt store i LEGO-verden.

Men med aldersgrenser innimellom på fra 14 år, og priser i noen tilfeller langt over 3000 kroner, er enkelte av disse settene tydelig ikke ment bare for barn. Det var da heller ikke fritt for at jeg gjorde store øyne selv da jeg så et LEGO-sett med NASAs Space Shuttle. Jeg fant ingen prislapp på pakken.

#GRTREFF i Trondheim, miniblogg #3

De hadde stilt ut LEGO-sett med både Death Star og andre Star Wars-romskip til avskrekkende priser. Mest morsomt var det dog å finne LEGO med Minecraft-tema.

(To be continued...)

HQ